studentie.ro  »  Cariera  »  Cursuri / Certificari  »  Centrul Cultural Rus organizeaza cursuri de rusa pentru orice nivel

Centrul Cultural Rus organizeaza cursuri de rusa pentru orice nivel

8/87901
calendar_month 10 Aug 2010, 00:00
Centrul Cultural Rus organizeaza cursuri de limba rusa, tinute de specialisti de elita, pentru urmatoarele categorii:

- Incepatori
- Mediu
- Studenti ASE


- O limba necesara, cautata in lume si cunoscuta de putini romani; este, deci, un segment de nisa, care va asteapta.
- O limba a carei cunoastere reprezinta un atu pentru cei interesati sa patrunda pe o piata enorma, extrem de importanta, foarte putin exploatata de investitorii romani si cu mult potential, („ Limba este vehicolul care duce gandul meu in urechea, inima si gandul celuilalt ”, V. Eftimiu)

- Oportunitatea de a patrunde intr-un grup de cunoscatori ai limbii ruse, de a participa la diferite evenimente legate de vasta cultura a acestui popor.
- Posibilitatea de a intelege si de a vedea cu alti ochi destinatii turistice, traditii si obiceiuri. - A cunoaste o limba in plus va mareste cu 30% posibilitatea de a obtine o slujba.

Oferta noastra:

- Cursurile se vor baza pe manuale de specialitate, editate in Federatia Rusa si destinate cursantilor straini.
- Cursurile se finalizeaza cu un test, in urma caruia se va elibera un Certificat de absolvire cu antet ASE Bucuresti, Centrul Cultural Rus.

- La cursuri se pot inscrie toti doritorii, indiferent de nivelul sau forma de studii absolvite. Cursurile se vor desfasura in Centrul Cultural Rus din ASE (Cladirea Piata Romana) in timpul zilelor de lucru (luni – joi) dupa ora 18.00.

Absolventii cu un nivel superior de cunostinte se pot inscrie si la sustinerea examenului de atestare a cunostintelor de limba rusa (toate nivelele) organizat anual in ASE de Centrul de Atestare a cunostintelor de limba rusa de la Institutul de Stat de Limba Rusa A.S.Puskin din Moscova (Federatia Rusa), singurul Atestat, recunoscut oriunde in lume.

Cei interesati sunt rugati sa se inscrie telefonic la 021 311 83 33, 021 311 83 33 sau prin e-mail la:
comunicare_ccrus@ase.ro, in perioada 6-20 septembrie, in vederea configurarii grupelor pe fiecare nivel.

Taxa este de 1000 RON si se va achita in perioada 20-30 septembrie, la casieriile ASE: salile 0030 si 0031.

Cursurile au 40 de ore si incep in prima decada a lunii octombrie.