studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Clubul de conversatie in limba franceza ‘La Parlotte’.

Clubul de conversatie in limba franceza ‘La Parlotte’.

Publicat: 19 Oct 2010 | Vizualizari: 5337

Daca doresti sa te relaxezi dupa o zi plina de munca sau de scoala si in acelasi timp sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba franceza te asteptam la clubul nostru de conversatie!

Rejoignez notre Club de conversation en français ‘La Parlotte’! Te ajutam sa-ti imbogatesti vocabularul si sa-ti perfectionezi pronuntia in limba franceza intr-un mod foarte placut si interactiv cu ajutorul trainerilor nostri care transforma cursul de conversatie intr-o adevarata placere. Cursurile se bazeaza pe comunicare pe diverse teme de interes cu aplicabilitate in viata de zi cu zi. Acest curs se adreseaza persoanelor care au cel putin cunostinte medii de limba franceza, fiind un curs unde discutiile se poarta exclusiv in limba franceza.

Din acest motiv inainte de inceperea cursului veti sustine un test de limba. Scopul acestui curs este ca toti participantii sa dobandeasca fluenta in limba franceza intr-un mod foarte relaxant si intr-o ambianta prieteneasca.

Centrul nostru de limbi straine are placerea de a te invita sa participi gratuit la o Sedinta a cursului de conversatie in limba franceza pentru a te convinge singur/a ca la cursul nostru de conversatie imbini placutul cu utilul si te relaxezi in timp ce-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba franceza intr-un mediu agreabil, destins si prietenesc.

Cursurile au un program prestabilit si se desfasoara Lunea si Vinerea, de la 19:00-20:30 la sediul nostru. Participarea la curs se face pe baza unui abonament lunar, care contine 8 sedinte, adica 12 ore (a cate 1,5 ore sedinta). Tariful cursului este de numai 13,33 lei/ora, adica 160 lei/abonament.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00