studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURS AUTORIZAT CNFPA EXPERT ACHIZITII PUBLICE

CURS AUTORIZAT CNFPA EXPERT ACHIZITII PUBLICE

Publicat: 11 Dec 2009 | Vizualizari: 1504

Cui se adreseaza Cursul se adreseaza angajatilor din departamentele de achizitii publice, vanzari, juridic, financiar, investitii, tehnic, membrii comisiei de evaluare a ofertelor de produse si serviciile autoritatilor contractante care efectueaza achizitii publice dar si firme private care beneficiaza de finantari europene si care trebuie sa realizeze achizitii publice conform legislatiei in vigoare.


Tematica cursului:
-Legislatia aplicabila;
-Procedurile de achizitii publice;
-Autoritatile contractante
- tipuri, domeniu de aplicare
-Proceduri de atribuire - tipuri, etape: licitatia deschisa; licitatia restransa; dialog competitiv; negociere; cerere de oferta; concurs de solutii
-Potentialele riscuri ce pot aparea pe parcursul derularii procedurii de achizitie publica
-Negocierea in cadrul procedurilor de atribuire
-Intocmirea documentatiei de atribuire;
-Derularea procedurilor de atribuire
-Rolul si contributia membrilor echipei de negociere
-Comisia de evaluare - rol, atributii Beneficii -realizarea modalitatilor de planificare si alocare eficienta a resurselor; -elaborarea achizitiilor in cadrul organizatiei; -elaborarea de strategii de implementare a proiectelor cu finantare publica; -argumentarea necesitatii anticiparii, evaluarii si controlului riscurilor asociate achizitiilor; -diploma recunoscuta de CNFPA, Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.


Inscriere:
Trimite un email la adresa office@iraconsult.ro cu datele tale de contact ( nume,prenume, numar de telefon ) sau intra aici si downloadeaza formularul de inscriere.
Relatii la telefon:021/3234570 sau la 0748038285.
Durata cursului - 3 zile: 15 - 17 Ianuarie 2010
Taxa de participare este de 1000 RON / participant (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale curs, pauze de cafea,masa de pranz si examen). Locurile se ocupa in ordinea inscrierii si achitarii taxei. Numarul maxim de locuri 15 pers.
Informatii contact Ionelia Leontescu Manager proiect Ira Test Consult Str Miraslau, Nr. 24 tel/fax :0213234570 tel mobil: 0748038285 email: office@iraconsult.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-04 00:00:00