studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURS AUTORIZAT CNFPA MANAGER DE PROIECT – APLICATII FONDURI STRUCTURALE

CURS AUTORIZAT CNFPA MANAGER DE PROIECT – APLICATII FONDURI STRUCTURALE

Publicat: 11 Dec 2009 | Vizualizari: 3487

In perioada 29 Ianuarie - 14 Februarie 2010 Ira Test Consult va invita sa participati la cursul de Manager de proiect autorizat CNFPA . Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241919. In urma absolvirii cursului si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de Manager proiect recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii.


Durata cursului este de 6 zile - 40 ore training. Apelezi la un consultant sau esti managerul proiectului propriu? In data de 29 IANUARIE 2010 incepe cursul autorizat CNFPA Manager proiect organizat de IRA TEST CONSULT Organizatiile actuale au din ce in ce mai multa nevoie de manageri de proiect capabili sa livreze proiectele la timp, in bugetul stabilit si la calitatile cerute.Cursul de manager de proiect oferit de IRA TEST CONSULT vine in intampinarea acestei nevoi organizationale.
Cursul se adreseaza persoanelor interesate sa-si insuseasca atat conceptele teoretice cat si abilitatile practice necesare derularii cu succes a proiectelor. Tematica cursului conform codului COR - 241919 40 ore- 20 ore teoretice +20 ore practice Management de proiect notiuni introductive Ciclul de viata al proiectelor Planificarea proiectelor Implementare, monitorizare, control Evaluarea proiectelor Acorduri si contracte. Aspecte legislative ale contractelor de achizitie publica. Aspecte ale proiectelor finantate din fonduri structurale Competente dobandite Stabilirea scopului proiectului Stabilirea cerintelor de management integrat ale proiectului Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect Managementul riscurilor Managementul echipei de proiect Managementul comunicarii in cadrul proiectului Managementul calitatii proiectului Beneficii: participantii se familiarizeaza cu conceptele si metodele managementului de proiect astfel incat la sfarsitul cursului vor putea sa conduca cu succes un proiect propriu cunostiintele dobandite permit completarea unei cereri de finantare si gestionarea proiectelor din fonduri nerambursabile in urma unui examen final se obtine o diploma acreditata CNFPA - diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii echipa Ira Test Consult asigura o ora de consultanta gratuita ulterior cursului si o sedinta gratuita de coaching individual Traineri: Irina Stoian - experienta 8 ani in managementul proiectelor finantate din fonduri nationale, internationale si fonduri private -conferentiar Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti - trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii - manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetari -NLP Master Practitioner certificat international -coach in curs de certificare internationala Marian Bolocan: - jurist - manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii - trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii


Data: 29 Ianuarie - 14 Februarie 2010
Locul: Str Miraslau, nr 24, sector 3, Bucuresti- zona Timpuri Noi
Inscriere: Trimite un email la adresa office@iraconsult.ro cu datele tale de contact (nume si prenume, numar de telefon ) sau intra aici si downloadeaza formularul de inscriere.
Relatii la telefon: 0748038285 - Ionelia Leontescu
Taxa participare: Taxa de participare este de 1400 RON / participant (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale curs, pauze de cafea,masa de pranz si examen)
Informatii contact: Ionelia Leontescu Manager proiect Str Miraslau nr 24 tel/fax :0213234570 tel mobil : 0748038285

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-06 00:00:00