studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Curs autorizat CNFPA Manager de proiect, Bucuresti

Curs autorizat CNFPA Manager de proiect, Bucuresti

Publicat: 11 Iun 2010 | Vizualizari: 2658

Curs autorizat Manager de proiect, Bucuresti 18 Iunie - 04 Iulie 2010 Cursul organizat de IRA TEST CONSULT este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

In urma absolvirii programului de formare si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de Manager de Proiect recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241919, avand o durata de 40 ore de pregatire profesionala, absolventii putand fi incadrati in munca in functia de Manager de proiect. Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor interesate de obtinerea certificarii in domeniul managementului de proiect, precum si organizatiilor interesate de formarea specialistilor capabili sa conceapa, sa elaboreze si sa implementeze proiecte.

Programul de formare are un pronuntat caracter experiential, 80 % din durata cursului fiind alocata exercitiilor practice si 20 % prezentarilor teoretice.In timpul cursului participantii lucreaza individual sau in echipe la un proiect propriu. Astfel cunostintele teoretice dobandite sunt aplicate imediat si particularizate la situatii practice diverse.

Tematica cursului Management de proiect notiuni introductive Ciclul de viata al proiectelor Analiza cost- beneficiu si studiul de fezabilitate Planificarea proiectelor planificarea activitatilor (diagrama Gantt , diagrama PERT); planificarea resurselor umane si planificarea bugetului; Implementare, monitorizare, control managementul proiectului, metoda valorii dobandite Evaluarea proiectelor Acorduri si contracte. Aspecte legislative ale contractelor contracte comerciale, contracte de munca; Legea achizitiilor publice; Surse de finantare ale proiectelor Aspecte ale proiectelor finantate din fonduri stucturale Competente dobandite Stabilirea scopului proiectului Stabilirea cerintelor de management integrat ale proiectului Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect Managementul riscurilor Managementul echipei de proiect Managementul comunicarii in cadrul proiectului Managementul calitatii proiectului Beneficii: participantii se familiarizeaza cu conceptele si metodele managementului de proiect ; cunostiintele dobandite permit completarea unei cereri de finantare si gestionarea proiectelor atat din fonduri nerambursabile, cat si din fonduri obtinute din alte surse de finantare; in urma sustinerii unui examen final se obtine o diploma acreditata CNFPA - diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii echipa Ira Test Consult asigura o ora de consultanta gratuita si o sedinta de coaching individual, in decurs de o luna de la finalizarea cursului.

Traineri: Irina Stoian - experienta 8 ani in managementul proiectelor finantate din fonduri nationale, internationale si fonduri private -conferentiar Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti - trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii - manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetari -NLP Master Practitioner certificat international -coach in curs de certificare internationala - mediator autorizat de Consiliul de Mediere - expert achizitii publice acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii Marian Bolocan- licentiat in stiinte juridice - specializarea drept - master in medierea conflictelor - trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii - manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii - auditor in domeniul calitatii acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii - mediator autorizat de Consiliul de Mediere - expert achizitii publice acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii Perioada de desfasurare: 18 Iunie - 04 Iulie 2010 Durata cursului : 6 zile - 18 - 20 Iunie 2010 si 02-04 Iulie 2010 Locul desfasurarii : Str Miraslau nr 24, sector 3, Bucuresti- zona Timpuri Noi

Inscriere: Pentru inscriere este necesara completarea formularului de inscriere si transmiterea acestuia prin fax la nr.021/3234570 sau scanat prin email: iraconsult@gmail.com. Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul nostru: www.iraconsult.ro Conditii de inscriere: absolventi de studii medii sau superioare in orice domeniu. Taxa participare: Taxa de participare este de 1400 RON / participant . Taxa include urmatoarele: -Livrarea trainingului -Materialele de curs (suport de curs, fise de lucru) -Pauzele de cafea -Masa de pranz -Taxa de examen -Certificatul de absolvire Informatii contact Ionelia Leontescu Manager proiect Ira Test Consult Str Miraslau, Nr. 24 tel/fax :0213234570 tel mobil: 0748038285 email: office@iraconsult.ro www.iraconsult.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-01 00:00:00 - 2022-07-06 00:00:00