studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURS DE FORMARE 'APPETISER'

CURS DE FORMARE 'APPETISER'

Publicat: 23 Iul 2009 | Vizualizari: 850

"Daca stai sa te gandesti
o formare cum gasesti,
TiA- cum sa deslusesti,
c-un "Appetiser" o sa reusesti! "

Daca esti un tanar care nu are experienta in programul "Tineret in Actiune" , care doar a auzit de acest program de la altii sau ai prieteni care deja au fost implicati in proiecte de tineret, atunci nu rata acest curs! Este sansa ta de a "prinde gustul" TiA, de a intelege ce inseamna proiectele Tineret in Actiune, ce implica, care sunt elementele cheie. Este un curs dedicat celor care se afla la inceput de drum, asa ca, in perioada 11-15 noiembrie 2009 in Slovacia, nu iti planifica nimic si participa la curs. Cum? Candideaza acum!

Termenul limita atat pentru inscrierea online, cat si pentru trimiterea dosarelor de candidatura cu confirmare de primire: 1 septembrie 2009.
Obiectivele cursului, conditiile de participare, profilul candidatului si alte informatii utile sunt disponibile deja pe forumul de pe site-ul Agentiei Nationale la extern/ oportunitati sesiuni formare (training)/ curs de formare Appetiser, SK sau aici!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00