CURS: ''HANDS-ON-SUCCESS ROADSHOW 2009'' EDITIA A 5-A
1/12160
calendar_month 25 Mar 2009, 00:00
Microsoft Romania in parteneriat cu Learning Solution Grup organizeaza in perioada 23 Martie - 3 Aprilie 2009, "Hands-on-Success Roadshow 2009", a 5-a editie a laboratorul de preinstalare dedicat persoanelor tehnice.
Cursul este organizat in sesiuni tehnice cu durata de 1 zi care vor avea loc in Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Bucuresti si Constanta si se adreseaza partenerilor Microsoft care vor sa afle si sa testeze metode eficiente de preinstalare pentru Windows Vista si Office 2007, aplicabile atat sistemelor obisnuite cat si notebookurilor.
Printre tematicile abordate la eveniment vor fi acoperite si:

- Notiuni de preinstalare si configurare Windows Vista si Office 2007
- Implementare folosind "Rapid Deployment Guide" - Metoda de implementare Rapida
- Configurarea computerelor preinstalate
Trainingul va fi sustinut de catre Florin Nicolescu trainer si consultant la compania Learning Solution din Bucuresti. Promotor al celor mai noi tehnologii Microsoft, Florin Nicolescu are o experienta de peste 11 ani in zona de tehnologii Microsoft.
Learning Solution Grup, Gold Certified Partner in Romania si Republica Moldova s-a implicat in evenimentele de mare amploare organizate in intreaga tara pentru a face cunoscute si mai usor de utilizat noile produse si tehnologii lansate pe piata din Romania.
Sistemul de operare Windows Vista se bazeaza pe o fundatie IT solida si reprezinta investitia inteligenta de care companiile au nevoie astazi si in viitor. WIndows Vista ofera mijloace simple de conectare, comunicare, creare de retele si rezolvare a sarcinilor indiferent daca utilizatorul se afla la birou sau in calatorie.
Pentru a putea beneficia de de training autorizat Microsoft, ne puteti contacta la adresa de email: office@learningsolution.ro