studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURS JURNALISM: PROTECTIA MEDIULUI IN PRESA

CURS JURNALISM: PROTECTIA MEDIULUI IN PRESA

Publicat: 12 Feb 2009 | Vizualizari: 1844

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), in parteneriat cu Recolamp, lanseaza programul de pregatire pentru jurnalisti Protectia mediului in presa: cum sa scrii despre politici de reciclare, destinat destinat celor ce activeaza in mass media centrale si locale (presa scrisa, radio, TV, online).
Programul isi propune sa prezinte jurnalistilor informatii relevante despre protectia mediului si reciclarea deseurilor in Romania, cu focus pe reciclarea deseurilor provenite din surse de iluminat, sa le furnizeze instrumente care sa le permita identificarea si intelegerea subiectelor legate de acest domeniu pentru informarea corecta a publicului larg.
Programul include cursuri pentru jurnalisti in Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Craiova si Constanta, ce vor fi organizate in perioada februarie – iunie 2009, in weekend.
Primul curs din cadrul acestui proiect va avea loc la Bucuresti, in 20 februarie a.c. si va fi sustinut de trainerii olandezi: Michel Jehae si Gaston Doreen.
De asemenea, cei doi experti vor pregati in cadrul unui demers separat cinci jurnalisti romani care vor deveni, la randul lor traineri, urmand sa sustina cursurile din celelalte patru localitati incluse in program.
Programul Protectia mediului in presa: cum sa scrii despre politici de reciclare. Program de pregatire pentru jurnalisti este sprijinit financiar de Asociatia Recolamp, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.
Cursul de la Craiova este realizat in parteneriat cu Gazeta de Sud.
Persoana de contact: Cristina Lupu, cristina@cji.ro . Telefon: 021 3111375 sau 0726.108.245

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00