studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURS MANAGEMENTUL AFACERILOR - autorizat Min.Muncii si CNFPA

CURS MANAGEMENTUL AFACERILOR - autorizat Min.Muncii si CNFPA

Publicat: 29 Iun 2010 | Vizualizari: 5045

RAM-INFO SERV are placerea de a va anunta organizarea unor noi sesiuni de cursuri autorizate de perfectionare la specializarea MANAGEMENTUL AFACERILOR .Mentionam ca acest curs va fi practic, interactiv si va va influenta modul în care faceti afaceri pentru firmele la care lucrati. Puteti fi de acord cu trainerul sau puteti contesta cu vehementa ceea ce are de spus, dar – indiferent de optiunea dumneavoastra – veti avea parte de o experienta stimulativa. Speram, de asemenea, ca veti fi captivati si inspirati de ceea ce urmeaza sa auziti si ca veti avea enorm de castigat prin participarea la acest curs.

Scopul cursului:- prezentarea modalitatilor de gestionare si rezolvare mai eficientaa situatiilor dificile din cadrul companiei.

Beneficii: - la finalul training-ului participantii vor sti: -sa identifice tipul si etapele planificarii muncii, astfel incat sa optimizeze procesele de luarea deciziilor, rezolvarea problemelor si gestionarea timpului.-sa identifice si aplice fazele de dezvoltare a unei echipe de lucru, implementand practicileeficiente de leadership si motivatie in gestionarea relatiilor, promovand dinamizarea siresponsabilizarea.

Metode folosite:-Curs deschis -Studii de caz si exemple practice -Metode experientiale -Joc de rol -Feed-back personalizat -Training-ul este interactiv, partea practicã reprezentând 70% din timpul cursului.

Continutul cursului:-Sarcini de specialitate / sarcini de conducere-Evaluarea comportamentului de conducator-Comportament de conducere-Leadership si Sarcini ce revin Leadership-Leader-ul ca si Coach-Cele 5 principii etice de baza-Caracterisiticile muncii in echipa -Masuri utilizate in formarea echipei-Cultura echipei – sarcinile membrilor echipei-Fazele formarii echipei -Diferitele roluri in cadrul echipei-Motivatia in echipa si Solutionarea conflictelor in echipa

Numar participanti: 10 - 15 persoane

Locul de desfasurare: - Str.Calea Mosilor, nr.124, ap.2, sector 2 (Armeneasca),tel.0722675316

Taxa cursului: 450 lei / cursant - posibil in 2 rate - reducere 50 lei pentru plata integrala a cursului.

sunt incluse:-coffe breaks (apa, cafea, patiserie)-suportul de curs, materialele necesare-diploma de perfectionare emisa de Min.Muncii si CNFPA

Acte necesare inscrierii: - copie dupa CI, Certificat de nastere, certificat casatorie, diploma de studii(bacalaureat sau adeverinta facultate)

Va stam la dispozitie cu cea mai mare placere pentru relatii suplimentare, legate de cursurile de perfectionare autorizate, organizate de noi in aceasta perioada:-CURS ASISTENT MANAGER-CURS SECRETARIAT COMPUTERIZAT-CURS OPERATOR CALCULATOR-CURS LIMBA ENGLEZA-CURS AGENT IMOBILIAR / BROKER IMOBILIAR-CURS AGENT AGENT ASIGURARI / BROKER IN ASIGURARI-CURS ADMINISTRATOR IMOBILEoffice@raminfo.ro, ris_srl@yahoo.comwww.cursuri.raminfo.ro021/3116303 , 0722675316

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00