studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Curs perfectionare Manager in activitatea de turism

Curs perfectionare Manager in activitatea de turism

Publicat: 27 Mai 2010 | Vizualizari: 2576

Cursul se adreseaza persoanelor care: doresc sa obtina brevetul in turism, criteriul privind activitatea in turism se reduce cu 50% in situatia in care solicitantul face dovada absolvirii unui curs de formare manageriala in turism; doresc sa urce pe scara ierarhica la locul de munca (in urma absolvirii cursului si a obtinerii brevetului de Manager in activitatea de turism pot fi ocupate urmatoarele functii: director agentie de turism touroperatoare sau detailista, director de hotel, director motel, director de restaurant, director camping cu peste 100 de locuri, etc.) deja cunosc indatoririle manageriale din industria turismului si doresc sa le perfectioneze, doresc sa porneasca propria afacere in domeniul turistic.

Nivel de acces la program: studii superioare
Durata cursului este de 720 de ore
Data limita de inscriere: 31 mai 2010
Locul de desfasurare: Deva, Cadirea Sindicatelor, bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 4, camera 3, judetul Hunedoara.
Module abordate in cadrul cursului: Management general; Comunicare in limba straina; Economia turismului; Managementul resurselor umane; Managementul agentiei de turism; Marketing turistic; Management financiar bancar; Management hotelier.

Managementul mediului. Sisteme informatice in turism Important! Certificatul emis in urma absolvirii cursului sta la baza eliberarii Brevetului de Turism de catre Autoritatea Nationala pentru Turism, in conditiile normelor in vigoare.

Avantaje: Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii prin CNFPA. Voucer cu reduceri pentru serviciile CRIPMM Deva si partenerilor de afaceri. Flxibilitatea orelor de curs in functie de disponibiltatea participantilor.

Cursurile se pot desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra.

Facilitati de plata a cursurilor posibilitatea achitarii taxei de participare in rate; se acorda in limita locurilor disponibile reduceri de: 10% pentru membrii CRIPMM Deva 10% pentru doi participanti din cadrul aceleasi institutii; 25% pentru someri.

Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie. Persoana de contact: David Delia Maria Specialist Relatii Publice Mobil: 0756 067 052 Tel./Fax: 0254 232 135 e-mail: cripmm@gmail.com web: www.cripmmdeva.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00