studentie.ro  »  Cariera  »  Cursuri / Certificari  »  CURS - TEHNICI DE NEGOCIERE - BUCURESTI 20-21 AUGUST 2009

CURS - TEHNICI DE NEGOCIERE - BUCURESTI 20-21 AUGUST 2009

6/64917
calendar_month 13 Aug 2009, 00:00
Au mai ramas 10 zile pana la cursul open de Tehnici de Negociere. Vino alaturi de echipa Vision Consulting pentru a afla trucurile marilor negociatori si pentru a invata cum sa ai succes in negocieri.
Chiar daca majoritatea negociatorilor se bazeaza pe fler si pe ceea ce au fost invatati sa faca, se poate spune ca multe dintre elementele din domeniul psihologiei si aplicabile in afaceri sunt indispensabile oricarui profesionist.
Pentru a incerca sa construim o relatie pe termen lung este important sa maximizam increderea si siguranta partenerilor in ceea ce ne priveste. Trebuie sa avem grija insa sa nu cedam la orice capriciu al clientului. Intotdeauna negocierea trebuie sa fie de tipul castig-castig.
Cursul Tehnici de Negociere te invata cum poti folosi arta negocierii in avantajul tau, cum sa-ti stabilesti o strategie de negociere, si cum sa abordezi situatiile dificile.
Jocurile de rol te vor ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile si totodata sa dobandesti unele noi astfel incat exersarea acestora intr-un mediu relaxat si controlat sa duca la cresterea performantei in situatii reale.
Obiectivul cursului: Dezvoltarea abilitatilor necesare pentru pregatirea, gestionarea si finalizarea cu succes a oricarei situatii de negociere.
Beneficii. La finalul training-ului:
- Vei fi capabil sa pregatesti in mod profesionist o negociere;
- Vei putea sa folosesti tacticile si stilurile de negociere adecvate partenerilor si situatiilor in care te afli;
- Vei stii sa apreciezi corect situatia in care te afli in cadrul unei negocieri;
- Iti vei dezvolta abilitatea de a transmite eficient mesajele verbale si non-verbale;
- Vei putea descifra corect mesajele transmise de partenerul de negociere;
- Vei invata sa ai atitudinea potrivita pentru succes.
Vision Consulting
Tel: 031 - 425 55 70
Fax: 021 - 311 32 17
office@visionconsulting.ro