studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURSUL BUSINESS NLP

CURSUL BUSINESS NLP

Publicat: 09 Dec 2008 | Vizualizari: 1147

Modulul I: 12-13 decembrie
Mai sunt doar cateva locuri libere si foarte putine zile pana la inceperea celei de-a patra editii a cursului de formare Business NLP.

Competent Consulting si-a propus sa ofere un cadou de sarbatori celor care doresc sa parcurga un program complet de dezvoltare profesionala.
Cadoul nostru consta intr-un discount de 10% pe care il oferim participantilor la cursul de Business NLP, curs ce incepe pe data de 12 decembrie.
Am structurat acest curs pornind de la nevoia managerilor de a-si suplimenta cunostintele tehnice, cu cunostinte si abilitati de comunicare, negociere, motivare si management al emotiilor.
Cursul ofera un cadru stimulator in care dezvoltarea personala si cea profesionala sunt facilitate printr-un program de studiu coerent, orientat spre aplicatiile practice din domeniul managementului si al dezvoltarii organizationale.
De asemenea, cursul promoveaza posibilitatea ca participantii sa aplice imediat cunostintele obtinute in organizatia din care provin si sa analizeze in contextul acesteia efectele aplicarii celor invatate
Accesand linkul cursului puteti vedea filmul de prezentare a ceea ceva ofera compania Competent Consulting si modul in care se desfasoara cursurile noastre.
** Diplomele acordate dupa examenul de evaluare sunt: prima din partea Society of NLP din Statele Unite; a doua diploma vine cu sigiliul din partea IANLP - Elvetia, organizatie de elita a trainerilor, care vegheaza respectarea curriculei specifice fiecarui nivel, precum si sigiliul din partea IN - Germania care este o organizatie elitista a institutelor ce ofera cursuri NLP recunoscand doar trainerii care au dovedit ca au capacitatea de a rezolva orice problema ce ar putea sa apara pe parcursul trainingului.
** Nivelul de Master Business NLP il vom incepe in toamna lui 2009 (septembrie- octombrie) si acest lucru il vom discuta si cu cursantii.
** Ceea ce trebuie sa va mai spun este faptul ca acest curs este unic pentru Romania si chiar la nivel international exista doar cateva institute care il organizeaza. De asemenea, nu orice trainer NLP are dreptul si capacitatea sa predea un asemenea curs. Dl Daniel Bichiseste unul dintre foarte putinii traineri NLP recunoscuti de Society ofNLP care a fost acreditat in mod special sa sustina acest subiect.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-04 00:00:00