studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURSUL DE INTRODUCERE IN JURNALISMUL ECONOMIC

CURSUL DE INTRODUCERE IN JURNALISMUL ECONOMIC

Publicat: 04 Dec 2008 | Vizualizari: 2330

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza un curs de Introducere in Jurnalismul economic in zilele de 13 si 14 decembrie, a.c.. Cursul se adreseaza jurnalistilor si studentilor care doresc sa se orienteze spre o cariera in media economica.
In cadrul intalnirilor se vor dezbate notiuni economice (inflatie, constructii bugetare, privatizare, politici economice, piete etc.), precum si reflectarea acestora in presa (peisajul publicatiilor economice, modalitati specifice de redactare a stirilor economice, limbajul specific televiziunii, relatia cu publicul tinta etc.). Cursul are un caracter aplicat, fiecare modul continand cate un studiu de caz (fondurile europene, criza financiara in SUA si Europa, noile norme de creditare introduse de BNR etc.)

Trainingul este condus de Constantin Rudnitchi, fost redactor sef adjunct la revista Capital, redactor sef al Revistei Bilant, colaborator la numeroase publicatii, posturi de radio si TV.
Cursul va avea loc la sediul CJI, sambata si duminica intre orele 10.00 - 18.00 (cu pauza de pranz). La sfarsitul cursului se acorda diplome de participare.
Taxa de participare este de 300 RON si se achita in prima zi de curs.
Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la email: carmen@cji.ro sau fax: 311 13 78, pina la data de 9 decembrie a.c.
Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-19 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00