studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURSUL ONLINE DE FORMARE EUROPEANA

CURSUL ONLINE DE FORMARE EUROPEANA

Publicat: 12 Feb 2009 | Vizualizari: 1129

a expertilor in managementul proiectelor cu Fonduri Europene
Informam toate organizatiile si persoanele interesate ca va continua sa se desfasoare, in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte
"Gheorghe CRISTEA", Programul National de Formare Sistematica in cadrul caruia sunt deschise inscrierile pentru grupa a VIII-a a cursurilor on-line de tip post-universitar de formare a expertilor si consultantilor in managementul proiectelor cu Fonduri Europene, care realizeaza de aproape doi ani singura formare multi- si inter-disciplinara complexa in intampinarea absorbtiei fondurilor UE post-aderare pe componentele principale ale procesului: redactare propuneri de proiect, project management, mecanisme de monitorizare si evaluare interna/externa, strategia de relatii publice si comunicare, audit intern/extern, medierea, prevenirea si solutionarea crizelor. Cursul online se desfasoara pe durata a trei luni, in perioada lunilor februarie-mai 2009. Termenul limita de transmitere a formularului de inscriere pentru grupa a VIII-a este data de 16 februarie 2009.
Cei interesati de mai multe detalii si inscrieri, pot consulta site-ul sau adresa intrebari la adresa de email eurolink@b.astral.ro .

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-05-23 00:00:00 - 2022-06-08 00:00:00