Cursuri de engleza Cambridge, certitudinea ca vei reusi sa comunici in engleza la nivel nativ
3/39161
calendar_month 26 Apr 2023, 00:00
Comunicarea este una dintre abilitățile urmărite de angajatori, indiferent de domeniul de activitate în care îți vei dori să activezi ca profesionist. Dezvoltarea abilității de a comunica în limba engleză, a doua cea mai vorbită din lume, îți va mări indiscutabil șansele de a face performanță și de a-ți construi o carieră solidă. Profită de timpul pe care-l ai în perioada adolescenței și înscrie-te la cursuri de pregătire pentru examene Cambridge.

Participarea la cursuri engleza Cambridge Flying Colours îți asigură instrumentele de care ai nevoie pentru a obține atestatul care îți va garanta abilitățile de a vorbi engleză, capacități ce nu vor putea fi contestate de nimeni, niciodată.

Cum se desfășoară orele de pregătire pentru obținerea atestatului Cambridge?

Centrul de limba engleză Flying Colours este primul centru cu promovare 100% la testele Cambridge. Potrivit rapoartelor întocmite de platformă în primul an de activitate, rezultatele copiilor care au urmat cursurile de pregătire pentru examene Cambridge în cadrul Centrului au fost peste media obținută de copii la nivel internațional.

Orele de curs se desfășoară în grupuri de 8-10 elevi (suficient de puțini încât să beneficieze de atenția profesorilor și să poată participa activi la toate cursurile, însă suficient de mulți astfel încât să fie interactive). Grupurile sunt formate în funcție de două criterii esențiale:

-  nivel de limba engleză;
-  vârstă.

Cele două criterii sunt esențiale pentru constituirea unor grupuri omogene, astfel încât să te simți liber și nicidecum stânjenit sau intimidat de ceilalți participanți ai grupului.

Orele sunt ținute de profesori cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, care te vor cuceri cu stilul lor de predare prietenos și distractiv. În cadrul cursurilor de pregătire pentru examene Cambridge, cadrele didactice vor preda folosindu-se de tehnici și metode interactive și inovatoare.

Jocurile de rol, dezbaterile sau prezentările de proiecte sunt doar câteva dintre metodele folosite de profesori care nu doar că te vor ajuta să îți exersezi noțiunile teoretice asimilate, ci și să înveți distrându-te.

5 motive pentru care merită să urmezi cursuri de pregătire pentru examene Cambridge, indiferent de vârstă:

-  te ajută să te familiarizezi cu formatul examenelor Cambridge;
-  vei avea oportunitatea de a învăța strategii și tehnici de abordare a examenelor Cambridge, specifice tuturor celor patru nivele (scris, vorbit, citit, ascultat);
-  îți vei dezvolta abilități de scriere, conform cerințelor acestui tip de examen;
-  vei descoperi și vei putea exersa tehnici de citire și ascultare care să te ajute să obții scor maxim la probele de reading și listening;
-  vei învăța să ții cont de criteriile de evaluare Cambridge la toate cele patru probe, în special la cele de speaking și writing.

Cum te ajută atestatul Cambridge în evoluția școlară?

Obținerea acestui atestat te va ajuta să îți echivalezi o serie de examene școlare, precum:

-  clasa a V-a Intensiv Engleză (YLE Movers și Flyers);
-  clasa a IX-a Bilingv Engleză (KET, PET);
-  Bacalaureat (PET, FCE, CAE).

Nu pierde ocazia de a învăța engleză la nivel nativ și de a obține atestatul care să-ți confirme această abilitate. Solicită chiar acum o evaluare de nivel și înscrie-te fără ezitare la cursurile care te vor ajuta să comunici liber, așa cum îți dorești.