Cursuri de germana pe net
2/24320
calendar_month 05 Sep 2011, 00:00
Cursurile online oferite de ExamPlus adauga la avantajele cursurilor clasice si economia. Un modul online (14 sedinte, 2 sedinte de cate 90 de minute pe saptamana) costa 300 de lei cu suportul de curs inclus.

In plus, nu trebuie sa te deplasezi la sediul nostru pentru a participa la curs ci te conectezi de oriunde ai un calculator cu internet, casti si microfon. Optional poti conecta si o camera web pentru a fi vazut de ceilalti. Nu facem rabat la calitate.

Stim ca un profesor e necesar sa modereze ora asa ca un profesor de germana e prezent la sedinte si iti va oferi explicatii pe tabla virtuala. Stim ca e nevoie sa iti exersezi germana vorbita, asa ca la ora participa si alti cursanti cu care poti comunica pentru ca exista suport audio/video.

Daca te-am convins, completeaza formularul de inscriere de pe site -http://www.examplus.ro/ro/cursuri-online/formular-de-inscriere-la-cursurile-online.html. Mai ai nevoie de detalii? Intra pe www.examplus.ro, scrie-ne la cursuri-online@examplus.ro sau suna-ne la 0256 490 232 (de luni pana vineri, de la 13 la 19).