studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURSURI DE JAVA, .NET, EXCEL, PHP SI INTERFETE WEB

CURSURI DE JAVA, .NET, EXCEL, PHP SI INTERFETE WEB

Publicat: 12 Feb 2009 | Vizualizari: 3028

LEC reprezinta un proiect care a luat nastere ca un raspuns firesc la nevoia de a exista un punct de intalnire intre profesionisti din domeniul de software development si cei care isi doresc sa invete sau sa isi imbunatateasca cunostintele. Sloganul LEC - "Focus On Essentials" - ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate. Am eliminat componentele cu utilitate redusa care se gasesc in multe forme de instruire, lasand doar aspectele care sunt utile si practice.
In perioada 9 - 14 martie vor incepe grupe noi pentru urmatoarele cursuri:
Java Advanced - durata 8 saptamani
Java Fundamentals - durata 10 saptamani
.NET training in C# - durata 10 saptamani
Excel for Business - durata 6 saptamani
PHP Programming - durata 8 saptamani
HTML, JavaScript si CSS - durata 8 saptamani
Pentru inscrieri, completeaza formularul de pe site si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant LEC pentru a stabili detaliile.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta fie telefonic la 0749 967 729 fie pe mail la adresa sorin.stancu@ leconline. ro
Avantajele cursurilor LEC
1. Consideram ca cea mai buna metoda de a invata este "learning by doing", din acest motiv sesiunile de training se desfasoara sub forma unor workshopuri in care se realizeaza aplicatii practice. In cadrul workshopurilor exista si scurte prezentari de teorie insa tot timpul acestea sunt exemplificate prin practica.
2. Grupele nu depasesc nicioadata mai mult de 10 cursanti. In acest fel trainerul se poate concentra asupra fiecarui cursant in parte si fiecare participant are calculatorul propriu la care lucreaza.
3. Jobul zilnic al tuturor instructorilor din cadrul Line Education Center este strans legat de ceea ce predau. Nu credem ca poti preda ceva atat timp cat nu ai suficenta experienta practica in domeniul respectiv.
4. Sediul LEC este situat central si usor accesibil la doar cinci minute de mers pe jos de la Piata Romana sau Piata Victoriei.
5. Elevii si studentii beneficiaza de reduceri.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-16 00:00:00