Cursuri de scufundare in sistem PADI
1/17452
calendar_month 14 Iul 2010, 00:00
Statiunea Biologica Marina "Prof.dr.Ioan Borcea" de la Agigea a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, in colaborare cu instructorul PADI (Professional Association of Diving Instructors) Serban Ionescu, organizeaza in perioada 24-29 august 2010 un curs de scufundari pentru incepatori (primul nivel).

Participantii care absolva cursul vor obtine un brevet PADI Open Water Diver, recunoscut la nivel international.

SistemulPADI (www.padi.com) este cel mai cunoscut standard de scufundari de agrement din lume, PADI avand la activ peste 10 milioane de membri certificari.

Cursul Open WaterDiverse va desfasura la Statiunea Biologica Marina "Prof. dr. Ioan Borcea" de la Agigea (jud. Constanta) si cuprinde urmatoarele module:

1. Studiu individual:vizionarea unor filme si studiul manualului PADI Open WaterDiver. Materialele educationale vor fi trimise cursantilor prin posta dupa achitarea taxei de inscriere;

2. Sesiuni de teorie: aprofundarea impreuna cu instructorul a notiunilor dobandite in urma studiului individual si apoi verificarea acestora prin sutinerea unui examen teoretic (9 ore);

3. Antrenamente in bazin: efectuarea unor exercitii caracteristice intr-o piscina, la o adancime de 1,5 m si sub supravegherea permanenta a unui instructor (9 ore).

4. Scufundari in mare: efectuarea unui numar de 4 scufundari in mare, in timpul carora se vor relua unele dintre exercitiile efectuate in bazin.

Conditii de participare: stare de sanatate buna si varsta minima de 10 ani

Taxa de participare la curs este de 1000 RON. Se va achita pana la data de 15 iulie 2010.

In taxa de participare sunt incluse: toate cheltuielile de inchiriere a echipamentului de scufundare si a materialelor educationale (suport de curs + DVD), contravaloarea scolarizarii, contravaloarea cazarii la statiune, taxele de acces in bazin, contravaloarea brevetului PADI Open WaterDiver.

Masa: Contracost se pot asigura trei mese pe zi la cantina statiunii (aproximativ 25 RON/zi).
Persoanele de contact pentru informatii suplimentare si pentruinscriere:
Conf. dr. Victor Surugiu –Directorul Statiunii Biologice Marine de la Agigea
Tel. 0752264949, e-mail: vsurugiu@uaic.ro
Instructor PADI Serban Ionescu
Tel. 0722325135, e-mail: serban@activetraining.ro