studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Cursuri despre discriminarea la locul de munca

Cursuri despre discriminarea la locul de munca

Publicat: 25 Aug 2010 | Vizualizari: 3612

Universitatea din Bucuresti, GEA (Asociatia Grupul de Economie Aplicata), Universitatea Babes-Bolyai – Cluj-Napoca, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" – Iasi, Fundatia Agentia de Dezvoltare "Impreuna" si Blocul National Sindical anunta finalizarea primei sesiuni de cursuri pe tema discriminarii la angajare si la locul de munca, realizata in cadrul proiectului EGALITATE LA ANGAJARE SI LA LOCUL DE MUNCA.

Campanie de informare si constientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale si stereotipurilor la angajare si la locul de munca.

In cadrul acestei prime sesiuni s-au derulat doua serii de cursuri, prima in perioada 18 - 25 iulie, iar cea de-a doua in perioda 25 iulie - 1 august. La cursuri au participat 111 persoane active pe piata muncii, membri ai unor grupuri vulnerabile vizate de proiect (romi, persoane cu dizabilitati, femei).

A doua sesiune de cursuri va avea loc in perioada 29 august – 12 septembrie si sunt asteptati sa participe aproximativ 100 de viitori angajati (studenti), inclusiv membri ai unor grupuri vulnerabile vizate de proiect.

Cursurile sunt sustinute de experti din cadrul institutiilor partenere, printre temele abordate in cadrul cursurilor numarandu-se: intelegerea unor concepte precum stereotip, prejudecata, discriminare, prevenirea si combaterea discriminarii, egalitatea de sanse, piata fortei de munca si discriminarea, comunicarea si medierea conflictelor, situatia femeilor rome pe piata muncii.

Cursurile au loc la Poiana Brasov, hotel Poiana Ursului.

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-15 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00