studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURSURI 'IN DIALOG CU UNIUNEA EUROPEANA'

CURSURI 'IN DIALOG CU UNIUNEA EUROPEANA'

Publicat: 03 Mar 2010 | Vizualizari: 1644

Vrei sa afli totul despre comunicarea politica si cum construieste ea imaginea unui politician?

Vrei sa stii mai multe despre campaniile electorale si campaniile de marketing?

Te interesaza perspective europene pentru tineri? Joburi in Institutiile Europene?
Vrei sa cunosti un europarlamentar roman?

Compania Gold Training, companie de training si publicitate, va organiza in perioada 27-28 martie, la sediul InfoEuropa, seminarul politic cu tema “In dialog cu Uniunea Europeana”, avand ca scop mediatizarea procedeelor de obtinere a unui job in institutiile Uniunii Europene dar si de a cunoaste mecanismele dupa care institutiile europene functioneaza.

Ca si invitati ai acestei conferinte este europarlamentarul roman Victor Bostinaru, impreuna cu alte personalitati din lumea politica, media, dar si de la Departamentul de Afaceri Europene.

Cursul este adresat tuturor persoanelor care isi doresc sa obtina cu job in institutiile Uniunii Europene, dar si a celor care vor sa afle ce inseamna sa lucrezi pentru europarlamentar pe partea de marketing politic.

1. Comunicare politica si Institutiile Europene
In prima sectiune cursantii vor fi familiarizati cu principalele mecanisme ale Uniunii Europene, tratand atat aspecte teoretice cat si functionale. Tot in aceasta sectiune vor fi prezentate principalele oportunitati de angajare pe care institutiile Uniunii Europene le ofera cetatenilor sai.

2. Comunicare politica si marketing politic
Cea de-a doua sectiune trateaza comunicarea politica in spatiul Uniunii Europene, tehnicile si instrumentele folosite in campaniile de comunicare pentru Membrii Parlamentului European. Cursantii vor invata care sunt principalele concepte in comunicarea politica, diferentele dintre PR-ul politic si cel comercial si care sunt componentele unei campanii electorale.

Inscrieri: goldtraining. ro
Costuri: 200 RON 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00