studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Cursuri in jurnalism oferite de College Media

Cursuri in jurnalism oferite de College Media

Publicat: 21 Iun 2010 | Vizualizari: 5397

Pentru ca piata media trece, ca de altfel toate domeniile, printr-o perioada de criza, numarul de locuri de munca este din ce in ce mai limitat. Nu mai este de ajuns sa arati bine ca sa fii prezentatoare de televiziune si nu mai e de ajuns sa ai o voce buna pentru a fi realizator de emisiuni radio. Trebuie sa stii ce trebuie sa faci, trebuie sa fii profesionist!

Tocmai de aceea College Media vine in sprijinul celor care doresc sa-si construiasca o cariera in radio si televiziune si ii ajuta sa fie cei mai buni. College Media ofera 2 module de cursuri, unul de Realizator emisiuni radio si unul de prezentator de televiziune. Diplomele primite la sfarsitul cursului au antetul Ministerului Muncii si al Ministerului Educatiei, prin Consiliul National de formare profesionala a adultilor-CNFPA.


Veti fi indrumati de o echipa de profesionisti cu mii de ore de emisie radio si TV. Veti invata de la ei cum sa fiti cei mai buni. Va veti intalni cu vedete din radio si TV, de la care veti afla cum puteti ajunge la statutul de vedeta.

Printre profesorii College Media se numara: Melania Medeleanu- PREZENTATOARE Realitatea TV, Raluca Tache- PREZENTATOARE Antena 3, Alex Ferariu- PREZENTATOR Observator Antena 1, Bogden Gamalet -PREZENTATOR N24, GABI BALASU- PREZENTATOR SPORT Antena3, Robert Tache- DIRECTOR Student FM, Ciprian Vasilescu, DIRECTOR TVRM


Cursatii au la dispozitie un post de radio complet echipat unde pot face emisiuni LIVE, dar si un studio TV, de asemenea complet echipat.


In fiecare luna, baza de CV a College Media ajunge la marile televiziuni si marile posturi de radio, iar noi va oferim tot sprijinul pentru a face parte din echipele lor.

College Media este prima si singura scoala de radio si TV acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00