studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURSURI OPEN - HR ANALYTICS

CURSURI OPEN - HR ANALYTICS

Publicat: 09 Sep 2009 | Vizualizari: 1788

Speram ca ati revenit cu forte proaspete si cu amintiri placute din vacanta. Pentru aceasta toamna v-am pregatit o serie de cursuri la care va invitam sa participati pentru a va dezvolta competentele profesionale si pentru a va spori sansele pe piata muncii.
INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE
Cursul este acreditat de Consiliul National pentru Formarea Profesioanla a Adultilor, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este creat pentru a-i ajuta pe cei interesati de dezvoltarea carierei in resurse umane sa dobandeasca sau sa-si perfectioneze abilitatile necesare in ceea ce priveste evaluarea, recrutarea, motivarea si administrarea resurselor umane.
Cursul se desfasoara in perioada 14.09. - 24.10.2009.
MANAGER DE PROIECT
In urma parteneriatului incheiat intre HR Analytics si Schultz Consulting, va invitam sa participati la cursul de formare profesionala pentru Manager de Proiect, curs acreditat de Consiliul National pentru Formarea Profesioanla a Adultilor, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si sustinut de traineri specializati din cadrul Schultz Consulting.
Cursul de Manager proiect este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se pune si pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programele Operationale. Mai mult, cursul abordeaza teme extrem de importante pentru cei care doresc sa acceseze finantari din Fondurile Structurale, cum ar fi, de exemplu, achizitiile publice.
Cursul se desfasoara in perioada 18. - 20.; 25 - 27.09.2009.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-13 00:00:00