Cursuri si traininguri gratuite pentru tineri
2/23680
calendar_month 05 Iul 2011, 00:00
Vrei sa te relaxezi, dar si sa inveti lucruri noi? De doua ori pe saptamana, pana la sfarsitul verii Fundatia Dan Voiculescu te invita sa te intalnesti cu tineri de varsta ta, sa inveti si sa descoperi lucruri noi. Vei avea ocazia sa acumulezi abilitati practice, care vor completa cunostintele tale teoretice si vor contribui la dezvoltarea ta personala.

Imbina utilul cu placutul si inscrie-te la unul dintre cursurile si trainingurile din aceasta vara, organizate de Fundatia Dan Voiculescu in aer liber, in Gradina Valorilor Romanesti, amenajata in Parcul Tineretului din Bucuresti.

Training-uri de:

- Comunicare
- Public speaking
- Dezbatere
- Leadership
- Mentorship
- Start in cariera

Workshop-uri:

- “Cum sa mancam sanatos?”
- “Ce sa mai citim azi?”

Cursuri de prim-ajutor oferite de Crucea Rosie - 11 si 12 iulie orele 9:00-12:00. Concursuri de Treasure Hunt si multe alte evenimente speciale.

Intra pe www.fundatiadanvoiculescu.ro la sectiunea CURSURI si inscrie-te la unul din trainingurile si workshopurile pentru tinerii cu varsta intre 16 si 30 de ani. Grabeste-te! Numarul de locuri este limitat. Primii 5 inscrisi la fiecare curs vor primi cate un premiu surpriza.

Intrarea este libera!

Gradina Valorilor Romanesti este un proiect cultural-educational in cadrul caruia, Fundatia Dan Voiculescu organizeaza zilnic, pe toata perioada verii, activitati alternative de petrecere a timpului liber pentru copii si tineri.