studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » ENGLISH TAIFAS - CURS INTENSIV DE CONVERSATIE

ENGLISH TAIFAS - CURS INTENSIV DE CONVERSATIE

Publicat: 27 Mai 2009 | Vizualizari: 3927

Vine vacanta! O vacanta in care ti-ai planificat sa pleci, sa vizitezi orase si tari noi, sa mergi la un stagiu de practica sau sa petreci o vara nebuna, sa muncesti si sa te distrezi cunoscand oameni din alte culturi?
Si de aceea, ai nevoie pur si simplu sa inveti sa vorbesti mai bine, mai fluent in limba engleza, dar nu ai avut cu cine sa exersezi?

Noi venim in intmpinarea nevoilor tale cu un nou curs flexibil in care vei invata exclusiv cum sa comunici in limba engleza vei purta conversatii pe diverse subiecte din viata cotidiana precum si din aria ta personala de interes.

Noi venim cu partenerii de discutie iar tu cu subiectele pe care doresti sa le dezbati!
Obiectivul cursului:
Dezvoltarea abilitatilor de comunicare orala in limba engleza. La sfarsitul cursului cursantii vor putea:
-sa intretina o conversatie fluenta in limba engleza pe diverse teme de interes general: cultura, turism, viata sociala, politica, petrecerea timpului liber etc;
-sa construiasca raspunsuri ample si clare la intrebari specifice, cu un vocabular imbogatit;
Structura cursului:
Cursul este conceput ca o dezbatere axandu-se pe situatii reale cu care cursantul se poate confrunta in relatii cu persoane de origine straina - la evenimente internationale, vizite, pe parcursul unei calatorii in strainatate: orientare in spatiu, restaurante, magazine, muzee, aeroport, cultura, turism etc.
Profilul participantului:
Participantii trebuie sa detina cunostinte minime de limba engleza deoarece cursul se va desfasura exclusiv in limba engleza, pentru ca acesta sa-si atinga obiectivele.
Durata si loc:
English Taifas cuprinde 18 ore ore de curs, respectiv 12 sedinte a cate 1.5h fiecare. Cursul se desfasoara in perioada 08 iunie - 03 iulie 2009, in zilele de luni, joi si vineri, intervalul orar 19.00-20.30.
Cursurile se vor desfasura la sediul ECHO din Str. Traian nr.169, sector 2, in zona Foisorul de Foc, grupa fiind formata din maxim 10 cursanti.
Its time for you to debate!
Nicoleta Ionita
e-mail:nicoleta.ionita@theecho.ro
Tel: 021 252 39 55
cursuri@theecho.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-08 00:00:00