studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » FORMARE DE FORMATORI, BUCURESTI - SEPTEMBRIE - OCTOMBRIE

FORMARE DE FORMATORI, BUCURESTI - SEPTEMBRIE - OCTOMBRIE

Publicat: 21 Aug 2009 | Vizualizari: 1382

Perioada: 21-25 septembrie (Modulul I) si 19-23 octombrie (Modulul II) - in Bucuresti
Acest curs este un program de perfectionare pentru ocupatia de formator (cod COR 241205) autorizat CNFPA si care se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Incepand cu 2010 aceasta certificare va fi obligatorie pentru cei care vor dori sa desfasoare activitati de formare!
Important!!! Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.
Intr-o lume care este vesnic in miscare, unde performanta inseamna a invata continuu, programele de formare de formatori au un loc central. Nu este suficient sa fii capabil sa te adaptezi cerintelor, nu este important doar sa faci fata joburilor pe care le detii. La un moment dat, sa fii capabil sa formezi oameni, sa fii capabil sa organizezi cursuri poate sa aduca valoare adaugata tie si celor langa care lucrezi.
Cursurile de formare de formatori reprezinta cea mai frumoasa punere in aplicare a obiectivelor de la Lisabona: traind intr-o societate bazata pe cunoastere sa fii capabil sa faci fata provocarilor in continua schimbare.
COMPETENTE
La sfarsitul cursului, participantii:
- vor avea abilitati imbunatatite de prezentare si comunicare
- vor avea cunostinte despre ce presupune managementul unui proces de formare (identificarea nevoii de instruire, planificare, marketing, organizare, evaluare)
- vor sti sa planifice, sa sustina si sa evalueze o sesiune de instruire interactiva pe o tema la alegere
- vor avea cunostinte si abilitati de a folosi o gama variata de metode de instruire si de implicare a participantilor.
Tematica
Modul 1:
Formarea continua a adultilor
Invatarea prin experienta
Stiluri de invatare
Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si prezentare
Structurarea unei prezentari
Folosirea materialelor si tehnicilor vizuale ajutatoare
Metode de implicare a audientei
Planificarea unei sesiuni de instruire
Evaluarea unei sesiuni de instruire
Modul 2:
Sustinerea unei sesiuni de instruire, cu feedback
Managementul procesului de instruire: evaluarea nevoilor de instruire, planificarea instruirii, marketing, organizarea si evaluarea programului de instruire
Elemente de co-training
Raportul de curs.
Vezi agenda modului I si modului II pentru detalii.
Cui se adreseaza:
Tuturor persoanelor care doresc sa devina formatori, acelora responsabili de managementul unui departament de instruire sau acelora care doresc perfectionarea sau confirmarea cunostintelor si/sau abilitatilor de prezentare si instruire.
Tarif curs:
1400 RON pentru fiecare modul (in total 2800 RON pentru ambele module, 10 zile - 60 ore de training). Plata se poate face si in doua rate: prima dupa confirmarea admiterii la curs si a doua inainte de inceperea celui de-al doilea modul)
Aceasta taxa de participare include: livrarea cursului, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe, CD cu materialele in format electronic), pauzele de cafea, asistenta si feedback in realizarea temei dintre module, taxele de examinare finala si de eliberare a certificatului de absolvire.
In cazul in care, din motive ce nu tin de FDSC, nu veti putea participa la cursul la care v-ati inscris, FDSC va va returna 60% din taxa de participare pe care ati platit-o.
FDSC nu asigura transportul si cazarea participantilor. La cerere, va putem oferi sprijin in gasirea unor oferte avantajoase de cazare.
La incheierea celor 2 module de training si in urma evaluarii, cursantii primesc certificatul de absolvire recunoscut pe piata muncii (cu conditia prezentei la cel putin 80% din sesiunile cursului).
BONUS! ! !
FDSC ofera participantilor consultanta gratuita prin e-mail, timp de 3 luni (de la incheierea cursului)!!!
Pachet clasic reduceri!!!
10% pentru organizatiile/institutiile care isi inscriu cel putin 3 reprezentanti la curs.
10% pentru persoanele fizice si reprezentantii organizatiilor/institutiilor care se inscriu pentru cel putin 3 cursuri (pe teme diferite) organizate de FDSC.
Inscriere:

Inscrierea la acest curs se face in urma trimiterii catre FDSC (prin e-mail sau fax) a CV-ului dumneavoastra si a formularului completat pana la data de 1 septembrie pentru cursul din septembrie-octombrie. FDSC va face o preselectie pe baza CV-urilor si cei selectati vor fi contactati pentru interviu, in cadrul caruia vor sustine o proba practica ce va consta in sustinerea unei prezentari de 5 minute, pe o tema la alegere. Interviurile vor avea loc in perioada 7-11 septembrie.
Cei selectati in urma acestui interviu vor face dovada documentului de plata pana pe data de 16 septembrie.
Cursul este organizat pentru min. 12 - max. 15 persoane.
- Participantii trebuie sa fi absolvit minim studiile liceale (cu diploma de bacalaureat)
- Cursul se finalizeaza cu examen de absolvire sustinut in ultima zi de curs a celui de-al doilea modul
- La incheierea celor 2 module de training, cursantii primesc certificatul de absolvire recunoscut pe piata muncii (cu conditia prezentei la cel putin 80% din sesiunile cursului).
Descarca formularul de inscriere.
Contact
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: training@fdsc.ro. (persoana de contact: Cristina Brezoi, Coordonator cursuri)

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-25 00:00:00 - 2022-12-07 00:00:00