CURSURI DE LIMBA SUEDEZA ON LINE

Publicat: 09 Ian 2007 00:00


Ai ocazia sa devii student, chiar daca timpul tau este limitat. Prin urmarea unor cursuri la distanta, iti dezvolti mereu propriile capacitati si calitati. Instruirea continua este parte componenta a stilului de viata a omului modern.

Un curs online acopera acelasi continut si pune aceleasi probleme ca si un curs care se desfasoara in sala de clasa. Functia principala - de transmitere de informatii - este realizata mult mai eficient. Iar avantajul evident este ca un astfel de curs poate fi urmat oricand si de oriunde.

Cursurile online sunt oferite prin Internet. Nu exista sali de curs. Cursantii pot participa la un curs online cu ajutorul unui computer. Cursul poate fi accesat de acasa sau din orice alta locatie.

Cursurile la distanta pe Internet prezentate in Academia Online pot fi accesate cu un program de navigare pe web (de exemplu, Internet Explorer).

Cu ajutorul forumurilor de discutii si a mesajelor electronice (e-mail) cursantii pot interactiona cu instructorul sau cu membrii echipei de studiu din care fac parte. Academia Online incurajeaza echipele de studiu formate din 3 sau 4 cursanti alesi aleatoriu in functie de stilurile de invatare alese de cursanti in momentul inscrierii. Temele realizate in echipa sunt punctate in evaluarea finala pentru obtinerea diplomei.

Care sunt cerintele pentru inscrierea la un curs?

1. Trebuie sa ai la dispozitie un computer cu acces la Internet pentru a accesa sistemul Academia Online.

2. Trebuie sa stii sa utilizezi un navigator pentru web (Internet Explorer, Opera, Netscape sau orice alt browser).

3. Trebuie sa ai un cont personal de email, utilizat pentru diverse mesaje pe care le vei primi de la colegi, tutor, serviciul tehnic al sistemului etc.

4. Trebuie sa stii sa utilizezi un procesor de texte (Microsoft Word, Notepad etc.), pentru a face note de curs si pentru a realiza temele obligatorii.

5. Trebuie sa ai instalat Adobe Acrobat Reader versiunea 4.0 sau mai mare, pentru unele resurse in format pdf.

Pentru a te inscrie la un curs, trebuie sa fii inregistrat la Academia Online.

Pentru alte intrebari si probleme, adreseaza-te prin email Biroului de Asistenta Online, la adresa ao@academiaonline.ro.


Trebuie sa citesti

Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte
Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte

O vacanță la munte nu reprezintă doar o binemeritată doză de aer curat, de pace și de liniște, dar și o ocazie de a te bucura cu gașca sau cu familia de peisaje spectaculoase, aventură și neprevăzut. Iar vacanțele de iarnă de la

Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient
Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient

In actualul context pandemic, ca student esti pus intr-o ipostaza total noua, atipica si, din pacate, altii nu au experimentat aceasta situatie pentru a te putea ghida. Cu siguranta ti-ai imaginat studentia altfel decat stand in casa sau in camera de camin, in fata unui laptop, ci avand multe

Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive
Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive

Călătoriile sunt, pentru orice student, o modalitate extraordinară de a-și îmbogăți experiențele, de a învăța ceva nou sau de a se relaxa după stresul acumulat cu învățatul și examenele. Însă, de multe ori,

Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive
Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Teste Online

Cat de multe stii despre Marea Britanie?

Credeai ca stii totul despre Marea Britanie? Fa acest test pentru a-ti verifica cunostintele.

mai multe »