studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Premiera olandeza pe piata EMBA

Premiera olandeza pe piata EMBA

Publicat: 27 Mar 2010 | Vizualizari: 1435

Echipa care a coordonat filiala CEU Business School din Romania a incheiat un acord de principiu cu Maastricht School of Management pentru organizarea in tara noastra a unui program de Executive MBA (EMBA). Acesta va costa aproximativ 16-17.000 euro si este destinat inlocuirii programului EMBA oferit de CEU Business School de la Budapesta, care a hotarat sa inchida filiala din Romania dupa mai bine de 4 ani.

"Am vazut in acest parteneriat o oportunitate de a ne extinde prezenta pe piata locala. Chiar daca CEU a decis sa renunte la programele «offshore», nu inseamna ca nu este nevoie de educatie de business in Romania", spune Oliver Olson, country manager al CEU Business School, potrivit Ziarul Financiar.

Prima serie de studenti va incepe cursurile in cadrul programului de EMBA al Maastricht School of Management in luna septembrie, urmand ca actualii cursanti ai CEU Business School sa isi termine studiile pana la finele acestui an. Programul olandez dureaza 16 luni si este acreditat de catre AMBA, aceasta fiind una dintre cele mai puternice acreditari de business.

Printre cei care vor sustine cursuri in cadrul noului EMBA se numara si Marius Ghenea, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri locali si unul din fondatorii Flamingo, care a facut parte si din echipa CEU.

Maastricht School of Management, infiintata in 1952, este prima scoala olandeza de pe piata locala a programelor de master de business, pe o piata dominata de scoli de profil americane, britanice si germane.
Arsene Cosmin Madalin – editor Studentie.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00