studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Secretele unei campanii de comunicare online de succes

Secretele unei campanii de comunicare online de succes

Publicat: 04 Oct 2010 | Vizualizari: 2408

Intr-o piata in care internetul a devenit o componenta din ce in ce mai importanta in viata consumatorilor, promovarea in mediul online a devenit indispensabila pentru consolidarea imaginii organizationale.

Pentru persoanele sau companiile interesate sa-si dezvolte competente legate de planificarea si evaluarea campaniilor PR, studenti care se pregatesc sa lucreze in domeniul relatiilor publice sau manageri care doresc sa cunoasca noi modalitati de promovare, BiG Media Relatii Publice organizeaza in perioada 30-31 octombrie 2010, un curs acreditat in Management-ul Relatiilor Publice. Training-ul este bazat pe aplicatii practice, in cadrul caruia participantii vor elabora strategii de comunicare online si vor invata cum sa isi targeteze publicul, in functie de comportamentul si nevoile consumatorilor.

Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor(CNFPA). In urma examenului de absolvire sustinut in prezenta comisiei de formare CNFPA, toti participantii vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

In urma cursului, participantii vor sti:

- Cum sa construiasca strategii de comunicare
- Pe ce perioada se desfasoara campaniile de comunicare
- Sa realizeze baze de date cu clienti si jurnalisti
- Sa construiasca si sa transmita corect mesaje publice
- Sa mentina relatia cu presa
- Care sunt mediile cele mai potrivite pentru transmiterea unui mesaj
- Cum se intocmeste un media-planning

Printre temele abordate in cadrul trainingului se vor numara:

- Etapele unui plan de comunicare.
- Analiza si stabilirea publicului tinta.
- Strategii de comunicare online: Instrumente New Media de promovare a mesajelor(bloguri, website-uri, retele de socializare, forumuri). Accesarea canalelor de comunicare online.
- Comunicarea cu mass-media.
- Constructia unui website de promovare: continut si mesaje
- Structura comunicatului de presa
- Stabilirea planului de resurse (umane, materiale, financiare).
- Criterii de evaluare a rezultatelor campaniei de promovare.

Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor(CNFPA). In urma examenului de absolvire sustinut in prezenta comisiei de formare CNFPA, toti participantii vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Training-ul va fi sustinut de Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale. In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice.

Programul de formare se va desfasura la sediul firmei BiG Media Relatii Publice din Str. Principatele Unite, nr 61, sector 3, Bucuresti.

Pentru detalii cu privire la inscriere, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0730.09.60.25/ 021.456.01.71, sau la adresa de mail: ruxandra.simion@bigpr.ro.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00