CURS ACREDITAT MANAGER DE PROIECT- BUCURESTI SEPTEMBRIE

Publicat: 20 Aug 2009 00:00

Euro Best Team organizeaza in perioada 14-15, 21-22 septembrie, la Bucuresti, cursul autorizat Manager de proiect. Cursul este bazat exclusiv pe aplicatii practice, trainerii sunt consultanti recunoscuti pe piata, iar participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului si elaboreaza impreuna proiecte care au aplicabilitate in plan real.
In cadrul unei sesiuni de examinare finala, care va avea loc in data de 29 septembrie, participantii vor prezenta unei comisii formare din reprezentanti ai CNFPA proiectele realizate pe parcursul cursului, in vederea certificarii.
Obiectivele cursului:
Scrierea cererii de finantare;
Domeniile de intervetie pe care se pot depune proiecte;
Cum se incadreaza proiectul intr-o axa prioritara si intr-un domeniu major de interventie
Criteriile de eligibilitate ale proiectului;
Intocmirea graficului de activitati si buget;
Formarea echipei de lucru;
Cunoasterea politicilor de achizitii publice necesare derularii proiectelor;
Institutii responsabile si proceduri de monitorizare;
Programul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.
Din programa de curs:
Abordari si concepte folosite in Managementul Proiectelor;
Factori de succes ai proiectelor;
Identificarea ideilor de proiect;
Analiza factorilor interesati;
Analiza drumului critic si Graficul Gantt;
Estimarea resurselor si costurilor proiectului;
Bugetarea costurilor in cadrul proiectelor;
Cheltuieli si activitati eligibile in proiecte;
Cadrul programatic si institutional al Fondurilor Structurale in Romania;
Domenii de finantare obiective si prioritati;
PO /DCI/ Ghidul Solicitantului;
Reguli specifice si diferente fonduri de pre-aderare - fonduri structurale;
Achizitiile in cadrul proiectelor;
Analiza riscurilor;
Evaluarea proiectelor;
Prioritati orizontale in proiectele europene - Valoarea adaugata;
Managementul comunicarii in proiecte;
Managementul Echipei de Proiect;
Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.
Lectorul cursului este Ioana Derscanu- consultant, evaluator de proiecte
Ioana este consultant Fonduri Structurale, trainer si jurist. Licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Ioana a devenit trainer in 1997 in urma unui curs de formare de formatori sustinut de Charity Evaluation Services (Marea Britanie) in parteneriat cu Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Incepand cu anul 1998, Ioana a lucrat in domeniul programelor europene de finantare ca si consultant (peste 60 de proiecte monitorizate), evaluator (peste 2.000 de cereri de finantare evaluate), coordonator de programe de finantare in cadrul Delegatiei Comisiei Europene (8 programe in cadrul carora s-a acordat finantare de cca 40 milioane de euro pentru peste 900 de proiecte) . In perioada 2005-2006, Ioana a absolvit cursul de Formare de Formatori organizat de InWent - Germania, devenind trainer certificat international in domeniul Instrumentelor Structurale. Ioana detine o experienta semnificativa in domeniul social, fiind implicata ca jurist consultant in proiectele internationale ale MMFES privind reforma sectorului social din Romania.
Conditii de inscriere:
Taxa de participare la acest curs este de 1000 RON +TVA si include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen si certificare CNFPA. Pentru grupuri mai mari de 3 persoane se acorda un discount de 5% de persoana.
Pentru persoanele care se inscriu pana la data de 25 august 2009 se acorda un discount de 10%.
Cele doua reduceri nu se cumuleaza. Astfel, grupurile mai mari de trei persoane care doresc sa se incrie pana la data mentionata mai sus vor beneficia de reducerea de 10% de prsoana.
Nota: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei. Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul Euro Best Team sau solicitat direct organizatorilor la adresa office@eurobestteam.ro Pentru inscriere va rugam sa trimiteti o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii si formularul de inscriere completat, la adresa office@eurobestteam.ro, precum si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare, in contul: SC Euro Best Team SRL RO95BTRL04101202E64311XX Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.
Euro Best Team este o companie infiintata de consultanti recunoscuti in domeniul managementului de proiect, formare profesionala, comunicare si relatii publice, si furnizeza servicii de consultanta privind accesarea fondurilor structurale si training, organizand urmatoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achizitii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de munca, Relatii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clientii si partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital romanesc si strain precum si numeroase institutii de stat. Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.
Contact: Elena Farcas, mobil:0722696843

Trebuie sa citesti

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Teste Online

Yin si Yang

Yin si Yang se completeaza. Esti partea alba sau cea neagra? Afla din testul nostru!

mai multe »