CURS ACREDITAT MANAGER DE PROIECT- BUCURESTI SEPTEMBRIE

Publicat: 20 Aug 2009 00:00

Euro Best Team organizeaza in perioada 14-15, 21-22 septembrie, la Bucuresti, cursul autorizat Manager de proiect. Cursul este bazat exclusiv pe aplicatii practice, trainerii sunt consultanti recunoscuti pe piata, iar participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului si elaboreaza impreuna proiecte care au aplicabilitate in plan real.
In cadrul unei sesiuni de examinare finala, care va avea loc in data de 29 septembrie, participantii vor prezenta unei comisii formare din reprezentanti ai CNFPA proiectele realizate pe parcursul cursului, in vederea certificarii.
Obiectivele cursului:
Scrierea cererii de finantare;
Domeniile de intervetie pe care se pot depune proiecte;
Cum se incadreaza proiectul intr-o axa prioritara si intr-un domeniu major de interventie
Criteriile de eligibilitate ale proiectului;
Intocmirea graficului de activitati si buget;
Formarea echipei de lucru;
Cunoasterea politicilor de achizitii publice necesare derularii proiectelor;
Institutii responsabile si proceduri de monitorizare;
Programul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.
Din programa de curs:
Abordari si concepte folosite in Managementul Proiectelor;
Factori de succes ai proiectelor;
Identificarea ideilor de proiect;
Analiza factorilor interesati;
Analiza drumului critic si Graficul Gantt;
Estimarea resurselor si costurilor proiectului;
Bugetarea costurilor in cadrul proiectelor;
Cheltuieli si activitati eligibile in proiecte;
Cadrul programatic si institutional al Fondurilor Structurale in Romania;
Domenii de finantare obiective si prioritati;
PO /DCI/ Ghidul Solicitantului;
Reguli specifice si diferente fonduri de pre-aderare - fonduri structurale;
Achizitiile in cadrul proiectelor;
Analiza riscurilor;
Evaluarea proiectelor;
Prioritati orizontale in proiectele europene - Valoarea adaugata;
Managementul comunicarii in proiecte;
Managementul Echipei de Proiect;
Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.
Lectorul cursului este Ioana Derscanu- consultant, evaluator de proiecte
Ioana este consultant Fonduri Structurale, trainer si jurist. Licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Ioana a devenit trainer in 1997 in urma unui curs de formare de formatori sustinut de Charity Evaluation Services (Marea Britanie) in parteneriat cu Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Incepand cu anul 1998, Ioana a lucrat in domeniul programelor europene de finantare ca si consultant (peste 60 de proiecte monitorizate), evaluator (peste 2.000 de cereri de finantare evaluate), coordonator de programe de finantare in cadrul Delegatiei Comisiei Europene (8 programe in cadrul carora s-a acordat finantare de cca 40 milioane de euro pentru peste 900 de proiecte) . In perioada 2005-2006, Ioana a absolvit cursul de Formare de Formatori organizat de InWent - Germania, devenind trainer certificat international in domeniul Instrumentelor Structurale. Ioana detine o experienta semnificativa in domeniul social, fiind implicata ca jurist consultant in proiectele internationale ale MMFES privind reforma sectorului social din Romania.
Conditii de inscriere:
Taxa de participare la acest curs este de 1000 RON +TVA si include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen si certificare CNFPA. Pentru grupuri mai mari de 3 persoane se acorda un discount de 5% de persoana.
Pentru persoanele care se inscriu pana la data de 25 august 2009 se acorda un discount de 10%.
Cele doua reduceri nu se cumuleaza. Astfel, grupurile mai mari de trei persoane care doresc sa se incrie pana la data mentionata mai sus vor beneficia de reducerea de 10% de prsoana.
Nota: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei. Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul Euro Best Team sau solicitat direct organizatorilor la adresa office@eurobestteam.ro Pentru inscriere va rugam sa trimiteti o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii si formularul de inscriere completat, la adresa office@eurobestteam.ro, precum si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare, in contul: SC Euro Best Team SRL RO95BTRL04101202E64311XX Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.
Euro Best Team este o companie infiintata de consultanti recunoscuti in domeniul managementului de proiect, formare profesionala, comunicare si relatii publice, si furnizeza servicii de consultanta privind accesarea fondurilor structurale si training, organizand urmatoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achizitii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de munca, Relatii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clientii si partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital romanesc si strain precum si numeroase institutii de stat. Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.
Contact: Elena Farcas, mobil:0722696843

Trebuie sa citesti

Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele
Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele

Picioarele catifelate și netede sunt visul oricărei fete și femei, dar de la fantezie la realitate este cale lungă. Nesuferitele fire crescute sub piele , fenomen care poartă numele de foliculită sau Pili recurvati. Află de mai jos de ce te confrunți

Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat
Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat

Pentru multi dormitorul este cea mai importanta incapere dintr-o locuinta, motiv pentru care este important ca aceasta sa fie bine pusa la punct cu privire la orice detaliu. Cele mai mici sunt cele care fac diferenta, iar daca ne dorim sa ne odihnim asa cum se cuvine, pe langa niste saltele de

Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale
Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale

Ne aflam in plina pandemie, cand este indicat sa evitam cat mai mult zonele aglomerate si contactul cu alte persoane. Nu este de mirare ca in aceasta perioada numarul comenzilor online a explodat. Oamenii comanda online aproape orice, de la alimente, la produse cosmetice si pana la anvelope pentru

Cum sa realizezi o scrisoare perfecta pentru iubitul tau
Cum sa realizezi o scrisoare perfecta pentru iubitul tau

Poate că nu mai sunt la modă scrisorile, dar noi credem că ar trebui să revină. Hârtia evocă sentimente pe care ecranele gadgeturilor nu le mai redau, iar actul de a scrie de mână are în el ceva intim pierdut în lumea tehnologiei. Ca să

Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?
Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?

Dacă în curând absolviți, s-ar putea să vă întrebați „cât durează să găsiți un loc de muncă după absolvire?” Adevărul este că acest lucru va varia de la o persoană la alta și va depinde de o

Teste Online

Test Engleza-Verificare

Acest test pune la incercare fiecare elev care are nelamuriri referitoare la lb. Engleza...

mai multe »

Calculator Sarcina