CURS DE MANAGER PROIECT AUTORIZAT BUCURESTI IUNIE 2009

Publicat: 15 Iun 2009 00:00

Cursul de Manager de proiect organizat de Schultz Consulting este un curs autorizat, urmarind dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii.
Schultz Consulting are placerea de a va invita sa participati la cursul autorizat de Manager proiect, care se va desfasura, timp de 6 zile in perioada 19 - 21 Iunie si 26-28 Iunie 2009, la sediul nostru din Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr. 2, Tronson 2, Mezanin, Camera 3, Sector 3 Bucuresti. Taxa de participare este de 1400 lei si include costurile legate de materiale, suport de curs, trainer, pauze de cafea, catering pentru masa de pranz, taxele de examen.

Pornind de la experienta indelungata in coordonarea si implementarea diferitelor tipuri de proiecte, atat in domeniul business cat si in domeniul organizatiilor neguvernamentale si al administratiei publice, echipa Schultz Consulting propune o noua abordare a cursului de excelenta in management de Proiect. Prin acest curs dorim sa impartasim experienta noastra concreta prin care am obtinut finantarea unui proiect pe Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, cu un buget de 4 milioane de euro. Participantii au oportunitatea de a cunoaste exemple concrete de proiecte de succes, exemple concrete de studii de fezabilitate si analiza cost beneficiu.
Cursul de Manager proiect organizat de Schultz Consulting este un curs:
PRACTIC, INTERACTIV SI AUTORIZAT,
Cursul de Manager proiect urmareste dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii.
Aboradarea pe care o propunem este una experientiala - cream experiente diferite in cadrul cursului, punem participantii in situatii similare celor din perioada elaborarii sau implementarii unui proiect, oferindu-le posibilitatea de a invata in mod direct si de a-si extrage invatamintele proprii.
Cursul de Manager proiect este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se pune si pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programele Operationale.
In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului.
Mai mult, participantii vor fi sprijiniti in sensul identificarii celei mai potrivite surse de finantare pentru ideea de proiect dezvoltata (in special din Fonduri Structurale) si parcurgerii, in cadrul cursului, a pasilor presupusi de obtinerea unei finantari nerambursabile.
Pe parcursul celor 6 zile de curs, participantii vor sustine 5 teste grila care le vor atesta competentele ca manageri de proiect. Examenul de absolvire se va desfasura in ziua de duminica, 28 iunie 2009 si va consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica (fisa de proiect).
In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
Certificatul recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect - cod COR 241919.
Cursul se caracterizeaza prin:
Promovarea unei atmosfere de colaborare
Incurajarea implicarii active a tuturor participantilor
Sprijinirea participantilor pentru a stabili legaturi intre sesiunea de formare si situatiile din viata de zi cu zi
Utilizarea unor exemple practice, concrete
Facilitarea parcurgerii tuturor pasilor necesari pentru redactarea si implementarea unui proiect de succes
Indrumarea participantilor spre materiale si resurse umane care le-ar putea fi de folosi
Scop:
Dezvoltarea competentelor de manager proiect
Obiective
Intelegerea conceptului de management de proiect
Utilizarea instrumentelor specific managementului de proiect
Dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor in cadrul unui proiect
Dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a unui proiect
Dezvoltarea abilitatilor de evaluare a riscului in cadrul unui proiect
Cui se adreseaza cursul?
Cursul se adreseaza: managerilor din diferite companii nationale si multinationale implicati in conducerea proiectelor companiilor, care coordoneaza echipe, membrilor in diferite echipe de proiect, reprezentantilor administratiei publice, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale, oricarei persoane dornice sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa ii permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a propriei activitati.
Beneficii pentru participanti:
Cunoasterea unor exemple concrete de proiecte de succes
Cunoasterea unor exemple concrete de studiu de fezabilitate si analiza cost/beneficiu
Dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect
Dezvoltarea abilitatii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o incadra intr-un Program Operational in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din Fonduri Structurale
Cresterea performantelor in domeniul managementului de proiect prin capacitate sporita de a raspunde in timp optim provocarilor aparute pe parcursul implementarii proiectului
Cresterea capacitatii de a intelege si de a raspunde cerintelor clientului / beneficiarilor proiectului
Imbunatatirea abilitatilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect
Imbunatatirea capacitatii de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul
Imbunatatirea capacitatii de monitorizare si evaluare a proiectelor si, implicit, cresterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului
Alte tipuri de beneficii:
Aplicabilitatea maxima in viata de zi cu zi a informatiilor si a abilitatilor dobandite si caracterul preponderent practic
Punerea participantilor in fata unor provocari similare cu cele din fazele prin care trece un proiect real
Aplicabilitatea informatiilor in domenii variate (constructii si domeniul imobiliar, vanzari, IT, organizare de evenimente, domeniul educational, cultural, social etc.)
Mediul relaxat in care se desfasoara cursul
Asigurarea pauzelor de masa si de cafea in toate zilele de curs
LOCUL DE DESFASURARE: Sediul Schultz Consulting, Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bdul O.Goga, nr 2, Tronson 2, Mezanin, camera 3
DURATA:6 ZILE ; 19 -21 Iunie si 26-28 Iunie 2009,
GRUP TINTA: 16 persoane
TAXA DE PARTICIPARE: 1400 RON/persoana
Taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, pauzele de cafea, masa de pranz, materialele de curs (suportul de curs), testele de verificare si examenul de absolvire.
TRAINER
Oana Nastase
Despre trainer
Oana are o experienta de peste 5 ani in conceperea si sustinerea diferitelor tipuri de programe de instruire fiind, de asemenea, certificata ca trainer in urma absolvirii unui curs
de Formare de Formatori ( TOT - Training of Trainers).
In domeniul managementului de proiect, Oana are atat studii de specialitate (masterat in domeniul Managementului Proiectelor Internationale) cat si o vasta experienta practica.
In cei peste 8 ani de experienta a lucrat exclusiv in domeniul proiectelor (cu finantare din fonduri nationale dar si din fonduri europene), avand diferite roluri in cadrul echipelor din care a facut parte (coordonator - manager de proiect, asistent de proiect, responsabila pentru anumite activitati din cadrul proiectelor), ceea ce a implicat, in egala masura identificarea celor mai potrivite surse de finantare, atragerea finantarilor, implementarea proiectului, coordonarea echipei etc.
CONDITII DE INSCRIERE
Pentru a va putea inscrie, va rugam sa ne transmiteti: o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii, fisa de inscriere, pe care o puteti gasi on line, pe site-ul nostru www.schultz.ro , completata si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare in contul:
SC SCHULTZ CONSULTING SRL
CONT RO98RNCB0074020492660001 deschis la banca BCR Sector 3 AG Timpuri Noi Bucuresti
Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor.
Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei.
Persoanele interesate vor trimite documentele necesare inscrierii, pana la data de 17 iunie 2009, ora 16.00, la adresa de e-mail corina.cojocaru@schultz.ro ; fax: 021.315.65.48
Pentru orice tip de informatii suplimentare legate de curs va rugam sa o contactati pe Oana Nastase e-mail: oana.nastase@schultz.ro, mobil 0728 19 88 19
Marius Dontu
General Manager
021-3156547
021-3156547
Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei
B-dul Octavian Goga nr. 2, tronson 2, mezanin, camera 1/3
Sector 3 Bucuresti
Tel: 021-3156547
Fax: 021-3156548

Trebuie sa citesti

Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte
Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte

O vacanță la munte nu reprezintă doar o binemeritată doză de aer curat, de pace și de liniște, dar și o ocazie de a te bucura cu gașca sau cu familia de peisaje spectaculoase, aventură și neprevăzut. Iar vacanțele de iarnă de la

Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient
Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient

In actualul context pandemic, ca student esti pus intr-o ipostaza total noua, atipica si, din pacate, altii nu au experimentat aceasta situatie pentru a te putea ghida. Cu siguranta ti-ai imaginat studentia altfel decat stand in casa sau in camera de camin, in fata unui laptop, ci avand multe

Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive
Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive

Călătoriile sunt, pentru orice student, o modalitate extraordinară de a-și îmbogăți experiențele, de a învăța ceva nou sau de a se relaxa după stresul acumulat cu învățatul și examenele. Însă, de multe ori,

Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive
Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Teste Online

Cat esti de norocoasa?

Te-ai nascut sub o stea cu noroc sau ghinionul te urmareste orice ai face? Afla acest lucru, facand testul 'Cat esti de norocoasa?' propus de noi.

mai multe »