CURS DE MANAGER PROIECT AUTORIZAT BUCURESTI IUNIE 2009

Publicat: 15 Iun 2009 00:00

Cursul de Manager de proiect organizat de Schultz Consulting este un curs autorizat, urmarind dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii.
Schultz Consulting are placerea de a va invita sa participati la cursul autorizat de Manager proiect, care se va desfasura, timp de 6 zile in perioada 19 - 21 Iunie si 26-28 Iunie 2009, la sediul nostru din Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr. 2, Tronson 2, Mezanin, Camera 3, Sector 3 Bucuresti. Taxa de participare este de 1400 lei si include costurile legate de materiale, suport de curs, trainer, pauze de cafea, catering pentru masa de pranz, taxele de examen.

Pornind de la experienta indelungata in coordonarea si implementarea diferitelor tipuri de proiecte, atat in domeniul business cat si in domeniul organizatiilor neguvernamentale si al administratiei publice, echipa Schultz Consulting propune o noua abordare a cursului de excelenta in management de Proiect. Prin acest curs dorim sa impartasim experienta noastra concreta prin care am obtinut finantarea unui proiect pe Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, cu un buget de 4 milioane de euro. Participantii au oportunitatea de a cunoaste exemple concrete de proiecte de succes, exemple concrete de studii de fezabilitate si analiza cost beneficiu.
Cursul de Manager proiect organizat de Schultz Consulting este un curs:
PRACTIC, INTERACTIV SI AUTORIZAT,
Cursul de Manager proiect urmareste dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii.
Aboradarea pe care o propunem este una experientiala - cream experiente diferite in cadrul cursului, punem participantii in situatii similare celor din perioada elaborarii sau implementarii unui proiect, oferindu-le posibilitatea de a invata in mod direct si de a-si extrage invatamintele proprii.
Cursul de Manager proiect este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se pune si pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programele Operationale.
In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului.
Mai mult, participantii vor fi sprijiniti in sensul identificarii celei mai potrivite surse de finantare pentru ideea de proiect dezvoltata (in special din Fonduri Structurale) si parcurgerii, in cadrul cursului, a pasilor presupusi de obtinerea unei finantari nerambursabile.
Pe parcursul celor 6 zile de curs, participantii vor sustine 5 teste grila care le vor atesta competentele ca manageri de proiect. Examenul de absolvire se va desfasura in ziua de duminica, 28 iunie 2009 si va consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica (fisa de proiect).
In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
Certificatul recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect - cod COR 241919.
Cursul se caracterizeaza prin:
Promovarea unei atmosfere de colaborare
Incurajarea implicarii active a tuturor participantilor
Sprijinirea participantilor pentru a stabili legaturi intre sesiunea de formare si situatiile din viata de zi cu zi
Utilizarea unor exemple practice, concrete
Facilitarea parcurgerii tuturor pasilor necesari pentru redactarea si implementarea unui proiect de succes
Indrumarea participantilor spre materiale si resurse umane care le-ar putea fi de folosi
Scop:
Dezvoltarea competentelor de manager proiect
Obiective
Intelegerea conceptului de management de proiect
Utilizarea instrumentelor specific managementului de proiect
Dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor in cadrul unui proiect
Dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a unui proiect
Dezvoltarea abilitatilor de evaluare a riscului in cadrul unui proiect
Cui se adreseaza cursul?
Cursul se adreseaza: managerilor din diferite companii nationale si multinationale implicati in conducerea proiectelor companiilor, care coordoneaza echipe, membrilor in diferite echipe de proiect, reprezentantilor administratiei publice, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale, oricarei persoane dornice sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa ii permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a propriei activitati.
Beneficii pentru participanti:
Cunoasterea unor exemple concrete de proiecte de succes
Cunoasterea unor exemple concrete de studiu de fezabilitate si analiza cost/beneficiu
Dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect
Dezvoltarea abilitatii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o incadra intr-un Program Operational in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din Fonduri Structurale
Cresterea performantelor in domeniul managementului de proiect prin capacitate sporita de a raspunde in timp optim provocarilor aparute pe parcursul implementarii proiectului
Cresterea capacitatii de a intelege si de a raspunde cerintelor clientului / beneficiarilor proiectului
Imbunatatirea abilitatilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect
Imbunatatirea capacitatii de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul
Imbunatatirea capacitatii de monitorizare si evaluare a proiectelor si, implicit, cresterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului
Alte tipuri de beneficii:
Aplicabilitatea maxima in viata de zi cu zi a informatiilor si a abilitatilor dobandite si caracterul preponderent practic
Punerea participantilor in fata unor provocari similare cu cele din fazele prin care trece un proiect real
Aplicabilitatea informatiilor in domenii variate (constructii si domeniul imobiliar, vanzari, IT, organizare de evenimente, domeniul educational, cultural, social etc.)
Mediul relaxat in care se desfasoara cursul
Asigurarea pauzelor de masa si de cafea in toate zilele de curs
LOCUL DE DESFASURARE: Sediul Schultz Consulting, Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bdul O.Goga, nr 2, Tronson 2, Mezanin, camera 3
DURATA:6 ZILE ; 19 -21 Iunie si 26-28 Iunie 2009,
GRUP TINTA: 16 persoane
TAXA DE PARTICIPARE: 1400 RON/persoana
Taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, pauzele de cafea, masa de pranz, materialele de curs (suportul de curs), testele de verificare si examenul de absolvire.
TRAINER
Oana Nastase
Despre trainer
Oana are o experienta de peste 5 ani in conceperea si sustinerea diferitelor tipuri de programe de instruire fiind, de asemenea, certificata ca trainer in urma absolvirii unui curs
de Formare de Formatori ( TOT - Training of Trainers).
In domeniul managementului de proiect, Oana are atat studii de specialitate (masterat in domeniul Managementului Proiectelor Internationale) cat si o vasta experienta practica.
In cei peste 8 ani de experienta a lucrat exclusiv in domeniul proiectelor (cu finantare din fonduri nationale dar si din fonduri europene), avand diferite roluri in cadrul echipelor din care a facut parte (coordonator - manager de proiect, asistent de proiect, responsabila pentru anumite activitati din cadrul proiectelor), ceea ce a implicat, in egala masura identificarea celor mai potrivite surse de finantare, atragerea finantarilor, implementarea proiectului, coordonarea echipei etc.
CONDITII DE INSCRIERE
Pentru a va putea inscrie, va rugam sa ne transmiteti: o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii, fisa de inscriere, pe care o puteti gasi on line, pe site-ul nostru www.schultz.ro , completata si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare in contul:
SC SCHULTZ CONSULTING SRL
CONT RO98RNCB0074020492660001 deschis la banca BCR Sector 3 AG Timpuri Noi Bucuresti
Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor.
Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei.
Persoanele interesate vor trimite documentele necesare inscrierii, pana la data de 17 iunie 2009, ora 16.00, la adresa de e-mail corina.cojocaru@schultz.ro ; fax: 021.315.65.48
Pentru orice tip de informatii suplimentare legate de curs va rugam sa o contactati pe Oana Nastase e-mail: oana.nastase@schultz.ro, mobil 0728 19 88 19
Marius Dontu
General Manager
021-3156547
021-3156547
Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei
B-dul Octavian Goga nr. 2, tronson 2, mezanin, camera 1/3
Sector 3 Bucuresti
Tel: 021-3156547
Fax: 021-3156548

Trebuie sa citesti

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Cum este cariera de traducator - iata cum se desfasoara lucrurile la INOVA
Cum este cariera de traducator - iata cum se desfasoara lucrurile la INOVA

Odata cu evolutia globalizarii si a schimburilor comerciale intre tari, a relocalizarii companiilor, a dezvoltarii multinationalelor, Romania a devenit o piata de desfacere a produselor europene si noneuropene, o zona atractiva pentru investitorii straini care au gasit aici forta de munca mai

Sfaturi pentru a juca la SuperEnalotto
Sfaturi pentru a juca la SuperEnalotto

Cu siguranță știți câte numere SuperEnalotto trebuie să alegeți pentru a câștiga. Știți, de asemenea, unde și când au loc extragerile SuperEnalotto și care sunt șansele de a câștiga la această loterie. Cu

Top 15 deserturi populare in intreaga lume
Top 15 deserturi populare in intreaga lume

Deserturile difera de la o tara la alta: unele sunt usoare si fructate, iar altele vin cu cele mai neasteptate combinatii de gustrui. Ti-am pregatit aici o lista cu cele mai populare deserturi din intreaga lume: Franta: Crème Brûlée Crème brûlée este un desert

Teste Online

Sistemul nervos - Teste olimpiada

teste olimpiada de biologie, sistem nervos

mai multe »
Acest site foloseste Cookie-uri.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi caracteristici specifice retelelor sociale si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate. Va puteti administra preferintele in Setari cookie.