studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONFERINTA DOUA MILENII DE LATINITATE. ISTORIE, ARHEOLOGIE, ARHITECTURA INTRE ITALIA SI ROMANIA

CONFERINTA DOUA MILENII DE LATINITATE. ISTORIE, ARHEOLOGIE, ARHITECTURA INTRE ITALIA SI ROMANIA

Publicat: 26 Mai 2009 | Vizualizari: 1222

Biblioteca Centrala Universitara Carol I din Bucuresti si Fundatia Giulio Magni-Romania va invita la conferinta cu tema "Doua milenii de latinitate. Istorie, arheologie, arhitectura intre Italia si Romania".
Conferinta este sustinuta de profesorii universitari: Alexandru Barnea si Ion Bulei de la Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti si Sorin Vasilescu de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti.

In cadrul conferintei va fi prezentat filmul documentar "Dacia Augusti Provincia", realizat in 2008, in Romania si Italia, de catre Fundatia Giulio Magni – Romania si de World Trade Center Bucuresti.
Manifestarea se inscrie in ciclul "Conferintele Fundatiei" si va avea loc pe data de 27 mai 2009, orele 18.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 88.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00