studentie.ro  » cariera » dezvoltare » EU VOLUNTAR.TU?

EU VOLUNTAR.TU?

Publicat: 12 Ian 2010 | Vizualizari: 1698

Asociatia Colors te cheama la voluntariat! Luna aceasta te poti inscrie in echipa Culorilor pentru a participa la activitatile de dezvoltare personala si voluntariat care vor avea loc in perioada februarie-iulie 2010, cu scopul de a promova un stil de viata sanatos, activ si implicat.

Cautam persoane peste 16 ani, creative, pline de energie, carora le plac teatrul, animatia si sportul, interesate sa aduca o schimbare in viata comunitatii in care traiesc si care au timp liber si disponibilitate pentru activitati de voluntariat in Brasov.

Activitatile pe care le vom pune in practica sunt activitati de educatie de la egal la egal (peer-education), activitati nonformale, artistice si sportive, precum si activitati in aer liber si activitati de team-building.

Daca vrei sa faci parte din echipa Culorilor, trimite-ne un email pe as_colors@yahoo.com sau asociatiacolors@gmail.com. (Prima intalnire a voluntarilor va avea loc la inceputul lunii februarie.)

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00