studentie.ro  » cariera » dezvoltare » ROLUL LEGISLATIEI EUROPENE IN DEZVOLTAREA DREPTULUI SOCIAL IN ROMANIA

ROLUL LEGISLATIEI EUROPENE IN DEZVOLTAREA DREPTULUI SOCIAL IN ROMANIA

Publicat: 17 Sep 2009 | Vizualizari: 462

Aceasta este tema Conferintei Internationale ce se va desfasura luni, 21 septembrie,in sala Constantin Stoicescu din Incinta Palatului Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Manifestarea, una dintre numeroasele actiuni organizate de facultatea gazda cu prilejul apropiatei sarbatoriri a implinirii a 150 de ani de la infiintare.

La solicitarea organizatorilor - Scoala Doctorala a Facultatii de Drept si Centrul de Drept Social Comparat - au raspuns profesori si practicieni de renume din lumea Dreptului, intre care se afla si dl. Regis BRILLAT, Secretar Executiv al Comitetului european de drepturi sociale, Consiliul Europei, Strabourg, Franta.

In cadrul reuniunii vor fi prezentate 9 teme de larg interes pentru legislatia din Romania si care abordeaza aspecte referitoare la protectia muncii tinerilor, regimul juridic al prestatiilor sociale ale lucratorilor migranti, dar si formarea profesionala a acestora, protectia maternitatii la locul de munca etc.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00