CAMPANIA ART AFFAIR

Publicat: 02 Feb 2010 00:00

Art affair – o campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea bibliotecii atelier 35.

Art affair este o campanie care doreste sa aduca in atentia publicului larg proiectul art in progress al atelier 35, un proiect de sustinere si finantare a unei biblioteci de arta contemporana in cadrul galeriei atelier 35.

Art affair este un proiect care se concentreaza asupra construirii bibliotecii atelier 35, dar care vrea sa isi pastreze identitatea de platforma de sustinere a demersurilor culturale pe care noi le consideram pertinente si necesare pentru definirea unui spatiu urban artistic coerent.

Ce isi doreste atelier 35 prin infiintarea bibliotecii?
- crearea unei biblioteci cu acces public cu o baza consistenta si actuala in directia artei contemporane. Biblioteca va functiona prin aducerea constanta de materiale de arta contemporana. revistele si publicatiile internationale de arta vor fi puse la dispozitie in fiecare luna fiind astfel mereu in actualitate.
- un asemena loc cultural si deschis publicului nu exista la ora actuala si este extrem de necesar pentru a putea fi la curent cu lumea artistica internationala si astfel creand bazele unui circuit cultural deschis si la indemana.

De ce este important acest proiect?
- este important sa construim aceasta platforma impreuna pentru a putea sa avem resurse culturale de actualitate de care sa ne bucuram cu totii. proiectul lanseaza o idee constructiva, practica si necesara unei vieti culturale si urbane “normale”.

Avantaje :
- aceasta deschidere va avea ca avantaje fluidizarea ideilor si posibilitatea de a studia un fond de informatii "la zi".
- biblioteca va avea avantajul pozitionarii privilegiate pe harta Bucurestiului, functionand chiar in incinta galeriei Atelier 35, astfel fiind la indemana unui public mai mare prin accesibilitatea ei.

Proiectul :
- fiind o initiativa independenta a galeriei Atelier35, o initiativa a tinerilor pentru tineri, existenta bibliotecii si realizarea ei depinde de fondurile pe care le putem strange prin prezentarea acestui proiect publicului si prin evenimente conexe.

Trebuie sa citesti

Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung
Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung

Fie ca trebuie sa te deplasezi in vacanta, in afara orasului sau sa iti vizitezi rudele si sa pleci la drum lung, trebuie sa te pregatesti din toate punctele de vedere, ca sa ajungi cu bine la destinatie. Deci, ai nevoie de cateva masuri de precautie, in timp ce tii cont de anumite aspecte

Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?
Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?

Abilitatle sociale, cunoscute, de asemenea, si ca soft skills , au devenit din ce in ce mai importante pentru companiile mari, dar nu numai, atat in ceea ce priveste procesul de recrutare, cat si in cel de perfectionare a angajatilor.  Din pacate, aceste abilitati, pe care doar o mica parte

TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator
TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator

Calculatorul este un device indispensabil in zilele noastre. Tehnologia a avansat atat de mult, incat poti face aproape orice din spatele unui calculator, in orice colt al lumii te-ai afla. Copil, adolescent sau adult, toti oamenii traiesc intr-o era a vitezei, in care internetul a luat mare

Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani
Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani

Daca esti student, probabil nici nu ai mai simtit cat de palpitanta si plina de provocari e aceasta perioada, avand in vedere contextul pandemic actual care a schimbat fundamental modul de viata al tuturor. In aceste conditii, e si normal sa fii mai mult decat entuziasmat de ridicarea multor

Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea
Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea

Facultatea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din viata oricarui tanar. Chiar daca presiunea sesiunilor te apasa si trebuie sa pui burta pe carte, ai la dispozitie foarte multe oportunitati ca sa te distrezi si sa traiesti clipa. Totusi, pentru ca nu vei fi student toata viata,

Teste Online

Chef de chef

Te consideri o persoana de viata, care stie sa guste intotdeauna o petrecere pe cinste?

mai multe »

Calculator Sarcina