studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop pe probleme de interes comun in Regiunea Dunarii

Workshop pe probleme de interes comun in Regiunea Dunarii

Publicat: 15 Mar 2011 | Vizualizari: 1358

Young Citizens Danube Network lanseaza invitatia de a lua parte la un workshop organizat la Budapesta, in perioada 17-19 iunie 2011, pe probleme de interes comun in Regiunea Dunarii.

Reteaua "Young Citizens Danube" a fost infiintata in iulie 2010, in contextul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii (EUSDR) si are ca obiectiv principal lansarea unui dialog in randul tinerilor care provin din 14 tari EUSDR cu rolul de a facilita schimbul de experiente, de idei noi si de bune practici in ceea ce priveste diversele culturi si modelele de participare democratica si de a gasi modalitati de cooperare in Regiunea Dunarii.

Totodata, aceasta conferinta va oferi tinerilor posibiltatea de se cunoaste reciproc si de a participa activ la consolidarea retelei ca element cheie al integrarii europene.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Universitatii Andrassy din Budapesta si al Presedintiei Ungare a Uniunii Europene.
Sursa: Unibuc

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-03 00:00:00