studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop "Zilele Dezvoltarii Personale Unificatoare"

Workshop "Zilele Dezvoltarii Personale Unificatoare"

Publicat: 23 Iun 2010 | Vizualizari: 804

"Zilele Dezvoltarii Personale Unificatoare" este un program creat special atat pentru studentii si absolventii facultatii de psihologie cat si pentru toti cei interesati de domeniul dezvoltarii personale si psihoterapiei.

Evenimentul va avea loc in perioada 30 iunie - 2 iulie.

In cursul celor trei zile puteti experimenta diferite modalitati de optimizare personala: dramaterapie, art-terapie, dans-terapie.

Paleta tematica a workshopurilor propuse este una variata, mergand de la explorarea propriei interioritati prin dans, modelaj, pictura, improvizatie, pana la relatiile de cuplu, comunicarea, relatia cu propriul corp si imaginea de sine, descoperirea si activarea resurselor, deblocarea potentialului latent, si altele.

Workshopurile propuse sunt interactive, creative si inedite. Va propunem ca in aceste trei zile sa va dati sansa sa va exprimati pe voi insiva in feluri noi, spontane, flexibile si inovatoare.

Mai multe detalii gasiti aici.

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00