Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

Cum sa fii mai fericit la job

0 stele

1146 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cum sa fii mai fericit la job

Din pacate, nu toate locurile de munca sunt pe masura asteptarilor noastre. De aici rezulta adesea situatia in care nu ne simtim bine la birou, iar sentimentul de implinire si bunastare este departe de noi. Iata cum anume poti schimba acest lucru.

 

Incearca sa te intelegi bine cu seful si colegii

Relatiile armonioase de la locul de munca sunt adesea factorii decisivi pentru o stare de bine la birou. Incearca sa te intelegi bine cu toata lumea, fara exceptie, si evita sa faci parte din diverse grupuri pentru ca separatistii au intotdeauna de pierdut.

 

Iesi la o plimbare

Ia o pauza de 5 -10 minute, timp in care iesi din cladire si te plimbi in jurul acesteia. Plimbarile in aer liber te relaxeaza si te ajuta sa fii mai bine-dispus, sa te concentrezi mai usor si sa dai mai mult randament. De asemenea, aerul curat si lumina naturala au un impact benefic asupra psihicului tau. Ridica jaluzelele din birou, stinge neoanele si deschide toate ferestrele, astfel incat aerul proaspat sa intre in toata incaperea.

 

Opteaza pentru aromaterapie

Aromaterapia este recunoscuta in intreaga lume pentru beneficiile pe care le are atat asupra fizicului, cat si asupra psihicului. Daca nu este impotriva regulilor companiei si daca pe colegi nu ii deranjeaza aceasta forma de terapie, nu iti ramane decat sa achizitionezi o lampa de aromaterapie, un ulei esential si sa folosesti cele doua produse ori de cate ori simti nevoia. Sunt recomandate esentele fresh care iti stimuleaza nivelul de energie si concentrare: menta, eucalipt, lavanda.

 

Autor: Ana-maria Dragota

 

 
Citeste mai mult despre: BIROU  stare de bine  aromaterapie 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: