Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

Eticheta: Cum te porti la petrecerea de Craciun a firmei

0 stele

3416 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Eticheta: Cum te porti la petrecerea de Craciun a firmei
Rezumat:
  • Eticheta la petrecerea de Craciun a firmei
  • Petrecere de Craciun
  • Petrecerea firmei

Esti angajat si urmeaza sa participi la petrecerea de Craciun a firmei. Pentru a nu risca sa faci gafe care sa te coste scump, este important sa deprinzi cateva reguli de eticheta in afaceri pe care sa le aplici si la petrecerea de Craciun a companiei. Descopera, in continuare, cum trebuie sa te porti la petrecerea de Craciun a firmei!

1. Bea, mananca si fii fericit

Ok, dar totul cu moderatie. Nu uita nicio clipa ca, oricat de festiva ar fi ocazia, esti totusi la petrecerea de Craciun a firmei la care lucrezi! Pentru a evita sa faci afirmatii pe care sa le regreti ulterior, consuma alcool cu moderatie – cat mai putin, de fapt.

2. Imbraca-te adecvat

Te afli la petrecerea de Craciun a companiei, nu in club, deci acorda o mare atentie tinutei tale! Daca esti femeie, nu imbraca in niciun caz haine foarte mulate, scurte sau decoltate. Gandeste-te la imaginea ta la care ai muncit atat de mult si care ar putea fi distrusa intr-o clipita purtand o tinuta nepotrivita.

3. Socializeaza
Petrecerea de Craciun a firmei ar putea fi sigura ta sansa de a da ochii cu directorul companiei. Profita de aceasta ocazie si prezinta-te. Daca nu, cel putin nu petrece toata seara in compania colegilor de birou, ci socializeaza si cu alti colegi de la alte departamente.

4. Cu partener sau fara?

In mod normal, toti angajatii ar trebui anuntati daca pot veni insotiti sau nu la petrecerea de Craciun a firmei. In cazul in care acest lucru nu se intampla, intreaba tu la departamentul de Resurse Umane daca poti sa vii cu partenerul tau. Este important sa stii cum stau lucrurile, pentru a evita sa faci o gafa.

5. Ai grjia cand vii si cand pleci

Si aceste doua aspecte sunt importante cand vine vorba de petrecerea de Craciun a firmei. Chiar daca nu prea ai chef sa mergi, nu veni cu jumatate de ora inainte de incheierea acesteia doar pentru a face act de prezenta. Vino la 30 de minute dupa ora anuntata de incepere a petrecerii si stai pana cand te simti bine.

Daca tu esti cel care se ocupa de organizarea petrecerii, tine minte cateva ponturi:

- organizeaza petrecerea intr-o zi si la o ora la care stii ca pot ajunge cei mai multi angajati;
- asigura-te ca este clar pentru toata lumea faptul ca pot veni insotiti, sau dimpotriva;
- planifica petrecerea de Craciun astfel incat sa reflecte profilul companiei; alege o loc potrivita, nu exagera cu cantitatea de bautura si pune pe primul loc interesele angajatilor.
 

Dana Saporan - editor Stdentie.ro

 

 
Citeste mai mult despre: Firma  CRACIUN  PETRECERE 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: