studentie.ro  » cariera » internship » Internship la iQuest, pentru studentii la informatica

Internship la iQuest, pentru studentii la informatica

Publicat: 15 Apr 2010 | Vizualizari: 3770

Furnizorul german de solutii si servicii IT, iQuest, anunta lansarea programelor de interniship pe perioada verii prin care studentii vor avea posibilitatea de a invata de la cei mai buni profesionisti din domeniu.

Prin programele derulate, iQuest s-a pozitionat ca unul dintre cei mai buni angajatori din Romania, atat pentru specialistii IT, cat si pentru studentii de la facultatile de profil, se afirma intr-un comunicat al companiei, remis Ziare.com.

Practica de vara se adreseaza studentilor din anii doi si trei din Cluj si Brasov, inscrisi la Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca sau la Universitatea Transilvania din Brasov.

Pentru 2010, programul iQuest Summer Internship pune la dispozitie 18 locuri de practica pe domenii precum Java (12 locuri), C++(4 locuri, 2 la Cluj si 2 la Brasov) si testare (2 locuri), iar in premiera, anul acesta sunt disponibile si 8 locuri de practica in domeniul consultantei IT, pentru studenti de la Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca.

Sursa: Ziare.com


Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00