studentie.ro  » diverse » i t  » Aplicatia unui roman, scoasa din App Store - de ce este acuzat dezvoltatorul si cum a reactionat

Aplicatia unui roman, scoasa din App Store - de ce este acuzat dezvoltatorul si cum a reactionat

Publicat: 09 Oct 2016 | Vizualizari: 664

App Store a interzis o aplicatie populara printre programatori si a sters contul celui care a dezolvatat-o, romanul Bogdan Popescu, acuzandu-l de manipularea review-urilor.

Aplicatia Dash era folosita de dezvoltatorii de aplicatii si era foarte populara in randul programatorilor, iar stergerea sa a iscat un scandal, mai ales pentru ca Bogdan Popescu nu a fost informat de acest lucru, transmite Business Insider.

Apoi, romanul a scris pe blogul sau ca a primit un email prin care a fost informat ca acest lucru s-a intamplat din cauza comportamentului fraudulos. Acesta a precizat ca i-a sunat pe cei de la App Store pentru a le cere detalii, dar ca i-au spus ca nu ii pot oferi mai multe informatii.

Romanul a revenit cu precizari la mesajul initial si a transmis ca a fost sunat de cineva de la Apple care l-a informat ca au gasit dovezi in manipularea review-urilor. "Nu am facut niciodata asa ceva", a scris Bogdan Popescu pe blogul sau.

"Deciza Apple este definitiva si nu poate fi atacata", a adaugat el.

Utilizatorii aplicatiei romanului s-au aratat indignati de decizia Apple si spun ca Dash era foarte populara si Bogdan Popescu nu ar fi avut nevoie sa manipuleze reviw-urile.

Tot ce poate face acum romanul este sa distribuie si sa actualizeze versiunea pentru Mac a aplicatiei prin intermediul site-ului sau.

A.G.
Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00