studentie.ro  » diverse » i t  » Calculatoarele second hand cu configuratii performante, ideale pentru studenti

Calculatoarele second hand cu configuratii performante, ideale pentru studenti

Publicat: 24 Feb 2016 | Vizualizari: 836

Este un lucru stiut faptul ca studentii nu au mereu bani pentru a-si cumpara electronice sau electrocasnice noi. Lipsa finantelor este principalul motiv pentru care acestia nu se hazardeaza sa isi cumpere obiecte noi si se orienteaza mai degraba catre cele second hand. In vremurile noastre este esential pentru orice student sa isi cumpere un calculator sau un laptop pe care sa lucreze diferite proiecte de la facultate. Doar ca acestea nu sunt foarte accesibile din punctul de vedere al pretului intr-un magazin de specialitate. Dar exista varianta unui calculator second hand si exista unele magazine care comercializeaza astfel de produse de calitate foarte buna. Garantia oferita de aceste magazine creste oarecum increderea.


Asadar, pentru a avea un calculator pe care sa il foloseasca la diferitele proiecte, referate sau cercetare, un student poate apela la aceasta varianta care este mult mai ieftina. Calculator second hand nu inseamna neaparat un calculator vechi, ci unul care a fost folosit, dar care poate fi performant. In magazinele care vand calculatoare second hand se pot gasi sisteme foarte performante, cu procesoare de ultima generatie, un hard incapator si cu o memorie RAM generoasa. In acest fel, aceste sisteme pot rula programe performante cum ar fi cele din familia Adobe sau programe de editare video.


Sa nu uitam ca un aspect important in viata unui student este si relaxarea, iar multi gasesc aceasta relaxare in jocurile pe calculator. Multe dintre calculatoarele second hand sunt dotate cu o placa video foarte performanta, care permite rularea intr-un regim foarte bun al celor mai noi jocuri aparute pe piata. In concluzie, pentru a avea un calculator performant nu este obligatoriu ca acesta sa fie nou. Exista sisteme cu configuratii foarte bune la magazinele care vand produse IT second hand, pe care studentii le pot folosi fara probleme.
 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-10-05 00:00:00 - 2022-11-04 00:00:00