studentie.ro  » diverse » i t  » Cat de mult mai merita achizitionarea unui GPS auto, in conditiile in care smartphone-urile au venit tare din urma?

Cat de mult mai merita achizitionarea unui GPS auto, in conditiile in care smartphone-urile au venit tare din urma?

Publicat: 05 Aug 2016 | Vizualizari: 654

Este o intrebare care se afla pe buzele multor conducatori auto, iar concluzia la care au ajuns acestia se poate observa in vanzarile de sisteme de navigatie, care se afla intr-o continua scadere, popularitatea lor fiind una care scade pe zi ce trece datorita aparitiei unor smartphone-uri care il pot inlocui cu succes. Totusi, chiar si-a pierdut din utilitate acesta?

GPS-ul am putea spune ca a fost inventat in anul 1909, chiar daca inventia de atunci nu seamana decat foarte putin cu ceea ce intelegem noi astazi prin termenul de "sistem de navigatie". Mai exact, erau prezente niste discuri printate cu harti, iar acestea erau capabile sa arate directia corecta pe care trebuia sa mearga soferul, prin rotirea cadranelor respective. Un singur disc putea acoperi pana la 100 de mile de drum, fiind nevoie ca mai apoi acesta sa fie schimbat cu unul nou, pentru a putea continua calatoria.

Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00