Esti student? Profita de promotii la calculatoare
3/38872
calendar_month 21 Oct 2021, 00:00
Se spune că perioada în care ești student este cea mai frumoasă perioadă din viața unei persoane. Unii pleacă din orașul natal spre orașe studențești, cunosc o mulțime de oameni noi, se distrează și, într-un final, se maturizează.

Însă, să fii student mai înseamnă și să ai un buget limitat și, mai nou, să ai cursuri online. Ce faci dacă ai nevoie de un calculator personal?

Care e cel mai potrivit calculator pentru studenți

Când alegi un calculator, trebuie să ai în vedere care sunt nevoile tale. Îți place să petreci timp în casă și să te joci cu prietenii în rețea? Un calculator de gaming ar fi potrivit pentru tine.

Ești mai degrabă conștiincios și ai nevoie de un calculator pentru cursuri, redactarea proiectelor și vizionarea filmelor cu prietenii? Atunci, trebuie să ai în vedere și spațiul de stocare, pentru că de-a lungul anului școlar se adună proiecte, dar și filme.

Câteva aspecte de care să ții cont când îți alegi calculatorul:

- Gândește-te la activitățile pentru care vei folosi respectivul calculator
- Care este bugetul de care dispui
- Memoria RAM
- Procesorul calculatorului
- Placa video

Pentru gaming, poți alege un Dell Optiplex 7010, 8GB Ddr3, 128GB Ssd și sistem de operare Windows 10 Pro. Acesta deține un procesor performant de tipul i7-3770, memorie RAM de 8 GB și spațiu de stocare SSD 128GB.

Pentru cursuri, te poți îndrepta spre un calculator All-in-one cum este Lenovo Thinkcentre M93Z. Datorită capacității sale de stocare SSD 128GB poți fi convins că ai spațiul necesar pentru proiectele pe care le vei desfășura la facultate.

Dacă ai nevoie atât de calculator, cât și de monitor, alege pachet calculator Dell Optiplex 3010, cu monitor Philips. Acest calculator are instalat sistem de operare Windows 10 și este potrivit atât pentru gaming, cât și pentru cursuri online.

Profită de promoții calculatoare

Prețul unui calculator nou poate să fie de la 1.000 de lei și până la câteva zeci de mii de lei. Însă, să fii student, așa cum spuneam și la început, înseamnă să fii atent la bugetul de care dispui.

Drept urmare, ți-ai putea îndrepta atenția către un site precum IT-SH.ro, unde regăsesti si cele trei exemple de calculatoare mentionate anterior. La IT SH găsești promoții la calculatoare direct importate din Anglia, Franța, Germania sau Olanda. Iar prețurile sunt foarte accesibile. De exemplu, poți găsi pachete de calculator + monitor de la doar 800 de lei.

Mai mult decât atât, poti achizitiona și calculatoare refurbished. Ce înseamnă asta? Adică, calculatoarele au fost utilizate în companii cu mai mulți angajați și, la sfârșitul perioadei de închiriere, acestea au fost înapoiate. Produsele refurbished sunt curățate foarte bine de praf și sunt testate pentru a fi 100% funcționale. Iar prețurile sunt mai mult decât accesibile.Îți dorești să ai propriul tău calculator? Pe IT-SH.rogăsești o mulțime de promoții la calculatoare de care să profiți, în funcție de nevoile tale. Astfel, cu banii economisiți, îți poți cumpăra și un scaun de birou sau niște super căști.

Sursă poză copertă: Pedro Henrique Santos,Unsplash