studentie.ro  » diverse » i t  » Facebook, schimbare majora. Ce se intampla cu messengerul!

Facebook, schimbare majora. Ce se intampla cu messengerul!

Publicat: 29 Oct 2015 | Vizualizari: 740

Facebook a facut de curand o schimbare foarte importanta. A imbunatatit aplicatia Messenger cu un nou buton, ”Message Request”. Toate mesajele de la persoanele cu care nu sunteti prieten pe Facebook vor aparea in aceasta casuta si vor fi semnalate prin notificari, potrivit mashable.com.

Anterior, mesajele de la persoane necunoscute intrau in casuta de la mesaje intitulata ”altele” si erau usor de ratat de utilizator, deoarece nu apareau in notificarile trimise de Facebook, scrie fanatik.ro.
Acum, dupa modificarea adusa de reteaua de socializare, utilizatorii vor vedea mesajul si profilul persoanei care l-a trimis si pot alege daca raspund sau nu.
In aceasta casuta, vor aparea doar mesajele de la persoanele cu care sunteti prieteni pe reteaua de socializare, nimic nu se va schimba in rest, a subliniat responsabilul care gestioneaza aplicatia Messenger, David Marcus.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-09-25 00:00:00 - 2022-10-06 00:00:00