studentie.ro  » diverse » i t  » Sfarsitul unei ere: BlackBerry nu va mai face telefoane

Sfarsitul unei ere: BlackBerry nu va mai face telefoane

Publicat: 01 Oct 2016 | Vizualizari: 679

Este sfarsitul unei ere pentru BlackBerry. Compania, celebra pentru ca a continuat sa fabrice telefoanele cu butoane clasice atat de populare candva, a decis sa nu mai produca propriile smartphone-uri.

Dar asta nu inseamna ca nu vor mai exista telefoane BlackBerry. Compania a anuntat miercuri ca de acum partenerii sai vor fabrica dispozitivele, care vor arata si vor functiona precum clasicele BlackBerry, potrivit CNN Money.

Avertisment pentru Apple: Va avea soarta BlackBerry?

Compania a incheiat un parteneriat cu o fima indoneziana care va produce de acum smartphone-urile. BlackBerry planuieste sa se concentreze mai mult pe partea de software, o schimbare de directie facuta treptat in ultimii ani, pe masura ce vanzarile de telefone au scazut.

Actiunile BlackBerry au crescut cu 4% dupa anuntul de miercuri, insa pretul lor tot este mult mai scazut decat recordul atins in urma cu cativa ani.

Ca sa scape de faliment, Blackberry "fura" de la Apple: Telefoanele vor fi fabricate de Foxconn

Telefoanele BlackBerry erau candva preferatele politicienilor, celebritatilor si celor de pe Wall Street, in mare parte datorita sistemului de securitate solid. Presedintele american Barack Obama a fost vazut cu un BlackBerry, la fel si actrita Kim Kardashian.

Obama va primi un BlackBerry securizat

Obama s-a saturat de BlackBerry

De ce nu are voie Obama sa foloseasca un iPhone

Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00