3 modele de adidasi dama care revolutioneaza moda in 2015
3/35638
calendar_month 06 Ian 2015, 00:00
Miscarea in aer liber este esentiala in viata fiecarei persoane, iar producatorii nu dau inapoi in a fabrica noi modele performante de adidasi dama pentru iubitorii sportului. 2015 se anunta si un an in care modelele viu colorate de adidasi dama revin la moda in tinutele de peste zi, asa ca va trebui sa iei in calcul diverse aspecte in alegerea perechilor de adidasi potriviti.
Adidasi dama de la Adidas
Adidas da tonul in moda stradala atat pentru alergari usoare, cat si pentru plimbari, reinventand unul dintre modelele clasice de succes. Adidas AdiZero Boston 6 este un model de adidasi de dama perfect pentru zonele urbane. Nuantele de gri, violet, alb si galben se incadreaza in tendintele modei pentru 2015 combinand in acelasi timp nuantele vii cu neutralitatea fetei gri a acestor adidasi dama.

Modelul Boston 6 de adidasi dama de la Adidas are o noua imbracaminte la interior menita sa ofere confort si stabilitate piciorului si o greutate infima. Producatorul de pantofi sport a imbunatatit si talpa acestor adidasi dama pentru o atenuare maxima a socului in timpul alergarii.
Adidasi dama: Nike Air Max Reflective
Nike imbratiseaza tonurile sobre ale griului in designul noilor perechi de adidasi dama Air Max Reflective 2015. O talpa bine conturata si un design care tradeaza siguranta in mers fac din adidasii de dama Nike Air Max Reflective o revelatie pentru persoanele care adora plimbarile in mediul urban si traseele de jogging.

Stilul personal poate fi imbratisat prin personalizarea modelelor de adidasi dama Nike Air Max, pantofii sport de alergare putand sa vina acum in diverse combinatii de culori care sa reflecte cat mai bine personalitatea ta.
Adidasi dama: Nike Zoom Terra Kiger 2
Perfecti pentru plimbarile in parc sau in afara orasului, acest model de adidasi dama se dovedesc confortabili, usori si bine mulati pe forma piciorului. Talpa imbraca foarte bine piciorul in zona calcaiului, dandu-ti siguranta in mers si un usor avant in miscari.