studentie.ro  » diverse » lifestyle » 3 reguli de fashion pe care sa le incalci primavara aceasta

3 reguli de fashion pe care sa le incalci primavara aceasta

Publicat: 01 Apr 2015 | Vizualizari: 1317

Pentru ca regulile sunt facute ca sa fie incalcate, iar lumea modei nu face exceptie. Hai sa fim seriosi, respectarea regulilor devine de cele mai multe ori plictisitoare. Asadar, hai sa indraznim primavara aceasta sa incalcam asa-zisele reguli fashioniste si sa ne cream propriul stil. Iata cum!

Negru nu se potriveste cu maro sau albastruAceasta este probabil una dintre cele mai vechi norme din lumea modei si, in acelasi timp, cel mai usor de incalcat. Culorile neutre se potrivesc cu orice, inclusiv cu alte culori neutre. Negru si bleumarin merg de minune impreuna.

Este valabil si pentru negru si maro. Alege o pereche de incaltaminte si o geanta de un bronz inchis, ca in imagine. Pana la urma, fiecare dintre noi are propriul stil, iar regulile privind combinatiile de culori nu avantajeaza pe toata lumea.

Nu purta imprimeuri cu... imprimeuriDe ce nu? Ba chiar este o provocare pentru fiecare dintre noi. Este o combinatie usor de "manevrat" care dau bine intotdeauna, de exemplu dungi cu imprimeu floral, buline sau leopard arata interesant impreuna. Incearca si tu!

Important este echilibrul. Ai grija la dimensiunea imprimeurilor: unul mic pe o bluza arata bine cu unul mai mare pe o fusta sau invers. Atat timp cat nu combini articole vestimentare cu imprimeuri de aceeasi marime, posibilitatile sunt nelimitate, iar rezultatul senzational.

Culorile metalice se poarta doar noapteaPaietele si culorile metalice au inceput sa castige tot mai mult teren in dulapurile noastre. Ca sa nu cazi in extrema cealalta, ai putea foarte bine sa asortezi un top cu paiete cu o pereche de jeans albastru inchis.

Tu ce combinatii vestimentare adori sa incerci?

Andreea Catan
Foto: collegefashion.net, cassyfry.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00