studentie.ro  » diverse » lifestyle » 7 trenduri care ar trebui sa se pensioneze in 2015!

7 trenduri care ar trebui sa se pensioneze in 2015!

Publicat: 15 Apr 2015 | Vizualizari: 2270

2014 a adus in prim plan in materie de fashion niste trenduri dupa care trebuie sa recunoastem ca nu prea ne dam in vant: sosete purtate cu sandale, tricouri scurte cu vedere la buric si palarii atat de mari incat ar putea incapea cu usurinta in ele un bebelus. Din acest motiv propunem ca in 2015 urmatoarele trenduri sa iasa mai bine la pensie:

1.Colanti pe post de pantaloni

Pentru ca nimeni nu ar trebui sa vada atat de mult din tine si pentru ca ceea ce este confortabil pentru tine, poate fi inconfortabil pentru ceilalti (din punct de vedere vizual vorbind).

2.Pantaloni scurti, prea scurti

Si acum pe bune: cand partea cea mai de sus a pantalonilor tai este mai sus decat cea a lenjeriei intime cum ai putea sa te superi daca lumea te judeca altfel decat ca fiind o fata cuminte?

3.Blugi rupti, prea rupti

Efectul de uzat trebuia sa fie sexy, dar cand efectul de rupt devine inestetic, atunci aceasta moda nu mai are ce cauta in moda.

4.Salopeta

De ce copiii trebuie imbrcati ca niste adulti, iar adultii ajung sa se imbrace ca niste copii? Aceasta moda trebuia sa le ramana celor carora le-a apartinut pana acum: tamplarilor si vedetelor de filme porno soft.

5.Parul mov

La inceput a fost Nicole Richie, apoi a fost Kelly Osbourne, si apoi a fost toata lumea: Demi Lovato, Anna Paquin, Kesha, etc, toate vedetele au vrut sa capete un look a la My Little Pony. Asta nu inseamna ca moda cu parul alb de buncuta din 2015 este mai flatanta...

6.Sosete cu sandale

Aceasta moda care ne aduce aminte de vremurile cand noi aveam 3,4 ani si mamele noastre ne puneau sosete impecabil de albe pe sub sandalutele impecabil de albe de asemenea ar trebui sa le ramana fetitelor si doar lor. Altfel de ce am mai parcurs toti anii acestia in vederea maturizarii?

7.Palaria lui Pharrell

Nu trebuie decat sa privesti imaginea de mai sus ca sa iti explici de ce. Cu siguranta ca meritam cu totii ceva mai mult de atat in materie de moda...
Foto: allure.com
Foto principala: .rarelondon.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00