studentie.ro  » diverse » lifestyle » 8 piese vestimentare care iti afecteaza sanatatea. Afla cat de daunatoare pot fi hainele tale preferate!

8 piese vestimentare care iti afecteaza sanatatea. Afla cat de daunatoare pot fi hainele tale preferate!

Publicat: 12 Feb 2015 | Vizualizari: 775

Iubim moda atat de mult incat adesea suntem dispuse la adevarate sacrificii pentru a corespunde tendintelor momentului sau anumitor standarde de frumusete. Faptul ca tocurile inalte sau gentile supradimensionate incarcate pana la refuz pot fi extrem de neprietenoase cu spatele tau, nu este ceva nou, insa ai fi surprinsa sa vezi cate alte piese din sifonierul tau iti pot afecta sanatatea fizica. Citeste mai departe pentru a afla.

Fustele creion

Mult iubitele noastre fuste creion nu sunt deloc grozave pentru spate. Cu cat sunt mai stramte cu atat iti imping genunchii mai aproape unul de altul facand dificila indoirea lor. Cele care poarta adesea fuste creion se pot trezi cu dureri de spate in timp, ceea ce, in cazuri severe, poate cauza probleme de disc...

Citeste in continuare pe ele.ro>>

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00