Afla ce culori trebuie sa ai in garderoba in aceasta primavara!
3/35802
calendar_month 23 Ian 2015, 00:00
Moda este intotdeauna cu un pas inaintea calendarului. Asa se face ca stim intotdeauna mai devreme ce vom purta in urmatorul sezon. In privinta culorilor, designerii s-au inspirat pentru primavara lui 2015 din peisajele tropicale, asa se face ca vor fi la moda tinutele colorate, dar deloc stridente. Iata mai jos care este culoarea anului 2015 si celelalte nuante in care trebuie sa fie colorata garderoba ta:


1. Marsala

Marsala este oficial culoarea anului 2015 si trebuie sa ai in garderoba piese in aceasta nuanta inspirata de vin. Combina marsala cu albastru clasic sau culoarea migdalei pajite si vei fi in perfecta armonie cu cromatica anului 2015!
2. Scuba Blue
Acest albastru care te trimite cu gandul la albastrul marii merge combinat cu unele nuante de verde sau albastru clasic.
3. Migdala prajita
Daca iti plac tonurile neutre si pale, aceasta este culoarea care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in 2015. Mege foarte bine combinata cu tonuri de lavanda.
4. Verde deschis
Aceasta nuanta de menta este revigoranta si racoritoare incat nu vei simti niciodata caldura prea mare de afara imbracata in ea. In plus este linistitoare, exact ca o zi frumoasa de primavara.
5. Mandarina
Este o culoare calda si primitoare si in acelasi timp indrazneata si energizanta. Combina nuanta mandarinei cu cea de migdala prajita sau cea de capsuna inghetata si vei fi o aparitie perfect adaptata trendurilor acestui an.
6. Gri glacial
O culoare racoroasa si linistitoare si in plus foarte versatila. Combina aceasta nuanta cu tonuri de verde si albastru pentru a obtine o tinuta cat mai de efect.
7. Galben custard


Acest galben inspirat de o crema facuta din oua si lapte este vesel si relaxant ca o zi cu soare. Daca vrei sa obtii o tinuta plina de personalitate combina galben custard cu albastru clasic.
8. Albastru clasic
Una calda, alta rece, asa e anul acesta in materie de culori. In ciuda nuantei reci, albastrul clasic evoca liniste, incredere in sine si armonie.
9. Roz delicat
Acest roz placut care te trimite cu gandul la o inghetata de capsune este cat se poate de feminin si il poti face sa fie si mai feminin combinandu-l cu nuanta de migdala prajita sau mandarina.

Foto principala: vervemagazine.in
Foto: divinecaroline.com